Szűzek is ujjazhatják magukat?
Figyelt kérdés
szűz vagyok és jó lenne csak csiklózni magamat ?de kiakarnám probálni az ujjazást de félek hogy átszakadna a hártya...de hogy csiklozzam magamat ?nekem niincs olyan csikló amit néztem a neten2012. ápr. 9. 19:18
1/17 anonim válasza:
Akár teljesen be is dughatod az ujjad, hiszen nem fog kiszakadni a szűzhártyád. Azt csak a férfi képes majd, vagy egy idegen tárgy. :)
2/17 anonim 

válasza:

csiklózni xD
hány éves vagy kislány? 5-6?
4/17 Agytörzsi Prof. 

válasza:

Így van,neked nincs! Ma mindenki debil?
5/17 anonim 

válasza:

Mindentől függetlenül az első viszont hülyeséget írt.
6/17 anonim 

válasza:

Ha lány van akkor van csiklód, az egy másik dolog, hogy te nem találod meg. Egyébként hány éves vagy, hogy ennyire nem vagy tisztában semmivel?
7/17 anonim válasza:
valóban ha lánynak születtél ott van az
te nagyon szűz
8/17 anonim 

válasza:

Szerintem izgasd azon a ponton, ahol a neten van megmutatva a csikló, simogasd, egy kicsit talán be is nyomhatod, attól még nem szakad át, aztán majd meglátod.
9/17 anonim válasza:
Először is ülj be nyelvtanórákra, tanuld meg a helyesírás alapszabályait és drága, neked van csiklód! :) Minden lánynak van. Foglalkozz a tanulással, hogy ne belőled is olyan 3,14csa legyen, mint manapság nagyon sok lányból! Vagy csak tanulmányozz át egy emberi testről szóló biológia könyvet! :) SEHOGY NE CSIKLÓZD MAGAD! Ez a válasz a kérdésedre. Ha agyilag és testileg is érett leszel erre, akkor nem idétlen kérdésekkel fogsz majd választ találni az amúgy is abszurd kérdésedre. És erre én is kíváncsi vagyok, akárcsak a többiek: korod? :)
10/17 A kérdező kommentje:
jó kösz a hülye válaszokat jó na azt nem akartam irni tudom hol van xDD
és ha átszakad ??????
12/L
2012. ápr. 9. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!