Ettôl többnek érzik magukat?
Figyelt kérdés
Tizenéves (néha idôsebb) lányok mindent hagynak a fiúnak, kivéve a konkrét behatolást, egyre gyakoribb ez a jelenség.
Így élvezik az életet, de mellette megôrzik a szüzességüket, megmarad a jó erkölcs, stb.
Szerintem ha már odáig eljutok valakivel, már oly mind1, ezek a dolgok nem attól fognak függni, ki hova teszi be...
Ti mit gondoltok errôl?
2012. febr. 1. 20:30
1/7 anonim válasza:
Engem csak az bánt, hogy ezt a fajta mésescsuprot nem nyalhatom:(
3/7 anonim válasza:
Vissza kéne állítani a sorkatonaságot, akkor egyből beraknák a lisztes falloszt nyalakodás után, akár ellenkezik akár nem.
5/7 A kérdező kommentje:
Leginkább tizenéves "én még szûz vagyok" lányoknál (ami annyit tesz, hogy nem volt még benne konkrétan f@$z... Jó, valszeg amelyik úgy néz ki, hogy fogóval se, azok nem is fogtak még, de nem azért, mert nem akartak...)
(De egy ismerôs olyat is mesélt, a baráti körébe egy csaj, aki amúgy kapcsolatban élt, seggbe b@szatta magát mással, mert szerinte az nem számít megcsalásnak, mivel nem oda rakta...)
2012. febr. 1. 23:22
6/7 anonim válasza:
ilyen max. amerikában van! a magyar csajok mindent engednek
7/7 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, ott mi zajlik, én itthon nézve is elég sok lányt tudok, aki büszkélkedik a szüzességégel, mert a Bélával csak orál volt, a Géza meg csak félig tette be, és az úgy nem érvényes...
2012. febr. 3. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!