Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Léteznek szüzek 35-40 felett?

Léteznek szüzek 35-40 felett?

Figyelt kérdés
2012. máj. 23. 12:19
1 2 3 4
 21/40 anonim válasza:
78%
Igen, léteznek! Pl. itt vagyok én! 46 éves, és még szűz. Szerintem helyes nő vagyok, értelmes, felsőfokú végzettséggel, szép arcbőrrel, sötétbarna hullámos hajjal, 171 cm magassággal, 54 kg-al, divatos ruhatárral.. s még sorolhatnám a pozitívumaimat. Persze, biztosan vannak negatívumaim is, mint minden embernek. S az ok, h miért vagyok még mindig szűz? Mert úgy gondolom, hogy a szexualitásnak a házasságon belül van a helye, s olyan férfit, akihez hozzámentem volna, hát olyat még ne találtam. Igaz, h még nem adtam fel. De ez van, ezt kell elfogadni. Az ember életének értelme nem feltétlenül az, h férjhez menjen vagy gyerekei legyenek. Lehet enélkül is teljes életet élni. Mindkét életformának megvannak az előnyei és hátrányai is! Ja, és többen is megkérték már a kezem, s egy olyan férfi sem volt az életemben, aki azért fordított volna hátat nekem, mert nem akartam szexelni vele, csak házasságon belül. Vannak még csodák, kedves kérdező! Ja, és még csak annyit, hogy csak a döglött hal úszik együtt az árral, azzal a fertővel, ami most terjeng az ifjúság körében.
2012. máj. 24. 20:06
 22/40 anonim ***** válasza:
36%

Utolsó!

Mennyi ideig tartott a kérőiddel való kapcsolataid?

2012. máj. 25. 00:42
 23/40 anonim ***** válasza:
80%
Végre nem vagyok egyedül :) én is pont 46 éves vagyok felsőfokú végzettséggel és a szexet illetően hasonlóképpen gondolkodom mint Te! :)
2012. máj. 25. 21:23
 24/40 anonim ***** válasza:
69%
Háááát, azért most belegondoltam, hogy 46 évesen még sohasem szerelmeskedtetek...?! Olyan dologtól fosztottátok meg magatokat, ami bizony kell a teljes élethez! (Az ember is arra van kitalálva, hogy reprodukálja magát!)Én 49 vagyok, 14 évesen voltak az első gyönyörű szexuális élményeim a 18 éves barátommal, aki ugyancsak velem próbálkozott először. Ez csodálatos élmény volt és mindent elsöprő érzéssé nőtt a hónapok alatt,és tutira megalapozta a későbbi - sőt a mai - szexuális életemet. A szeretgetésre, szerelmeskedésre, kényeztetésre mindenkinek szüksége van, házassági papírtól függetlenül!Én csak azt sajnálom, hogy a második férjemmel 39 éves koromban ismerkedhettem csak meg, így már csak kevésbé hamvasan és harmatosan adhattam neki magamból...bár ő így is nagyon elégedett. Nem értem, hogy dönthet valaki úgy, hogy egy papírra várva megfosztja magát a gyönyörtől, az adni tudás élményétől, biológiai-lelki szükségleteitől! Persze, mindenhez lehet ideológiát gyártani, de szerintem az erkölcstelenül, hivalkodóan és értelmetlen bujálkodók hülyeségére hivatkozva nem kellene magatokat büntetni egy másik idiotizmussal! Ez esetben a ti készüléketekben is nagy hibák vannak!Olyan rövid az élet, olyan kevés ideig aktív az ember, hogy óriási butaság ezt szankcionálni!
2012. máj. 26. 08:27
 25/40 anonim ***** válasza:
64%
Kedves Utolsó Hozzászóló! Ahhoz, hogy valaki boldognak és elégedettnek érezze magát az életben, nem feltétlenül az kell, hogy szexuális életet éljen, vagy hogy kényeztettesse magát, hanem inkább az, hogy úgy éljen, hogy mindig tisztának érezze a lelkiismeretét. Te attól érzed tisztának, hogy akkor, 14 évesen "nem fogtad vissza magad", ők meg attól, hogy "papír" nélkül nem akarják csinálni... Ennyi az egész... teljesen értelmetlen dolog vitázni rajta...
2012. máj. 26. 21:21
 26/40 anonim ***** válasza:
55%

Hát most elképedtem, de nagyon!

46 évesen az igazira vársz? Huh... hát, mindenkinek megvannak a maga bogarai, bár ez nekem őszintén szólva egy kicsit magas.

Oké, hogy nem feltétlenül az élet értelme a szex, a szerelem, a férjhez menés, a gyereknevelés, csakhát... most őszintén, ezek nélkül mi értelme van akárminek is? Lehet az ember divatos, meg lehet szép ruhatára, saját lakása, karrierje, akármije, de ha ezeket nincs kivel megosztani, csak öncélú az egész, akkor pont nincs is értelme. Ennyi idősen gyereket szülni egész biztosan nem fogsz már. Én 35 vagyok, alig van pár évem gyereket szülni, és perpill úgy érzem, ha nem lesz, belezakkanok. Nem értem, hogy lehet ép elmével kibírni 46 éves korodig érintetlenül.

2012. máj. 26. 21:32
 27/40 anonim válasza:
77%
Egy rokonom pár éve 98 éves korában halt meg, és szinte 100%, hogy az életben soha nem volt férfival. Nem is akart, nem szerette őket, volt pár kérője, de elutasította mindet.
2012. máj. 26. 23:06
 28/40 anonim ***** válasza:
54%
Tegnapi 21:32-es hozzászólással nagyon egyetértek, én vagyok a 49 éves korábbi hozzászóló! Én is úgy gondolom, hogy mi értelme az életednek, ha nem az, hogy társat keress, fészket építs, gyerekeket nevelj, sokasodj! Engem fölháborít, amikor valaki még felsőbbrendűnek is érzi magát azért, mert téves prioritásai vannak! Egy papír miatt elhervadni....hervatagon várni a társra... ez abnormális! Ez nem hit vagy eszme vagy fennköltség, ez baromság!
2012. máj. 27. 10:44
 29/40 anonim ***** válasza:
51%
24 vagyok és szüz és jelenleg semmi esélyt sem látok arra , hogy elveszítsem ebben az évtizedben, ugyhogy igen, léteznek.
2012. máj. 27. 17:26
 30/40 anonim ***** válasza:
100%
Korai inpotencia is eredményezhet ilyent de azt is hogy örökre az marad.
2012. máj. 28. 01:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!