Érthető, ha félek a szextől? (Lent! )
Vallásos lány,aki szintén ne árulhatja el szüleinek: szia.együtt tudok érezni a vallási nézetek miatt...mi a vallásod?
én sem tehetném h a párommal lefeküdjek aki mellesleg 33éves de mivel én még 17vagyok,egyenlőre csak az eljegyzés gondolata maradt.nem fekhetünk le egymással,sőt anyáék előtt meg sem csókolhatom. :S ami nem igazán tetszik nekem,de muszály elfogadnom,ameddig itt élek.lassan 10hónapja vagyok a párommal,az első lefekvésünk a 3hónap körül volt és nekem ő volt az első,sajnos neki nem én,de 33évesen érthető,főleg h ő nem ilyen háttérböl jött,mint én.a lényeg az, hogy nekünk a legelső egy olyan alkalommal volt,mikor elmentek itthonról a szüleim és az is csak próba volt,hozzáteszem védekezés nélkül,ami nem igazán a legjobb megoldás,de hirtelen jött az egész.sok időnk nem volt, hogy élvezhessük egymást ezért tényleg az egész csak annyi volt,hogy betette picit,aztán ki is vette.a 2. alkalommal,már sokkal jobb volt,bár ügyetlennek éreztem magam mivel ő már több nővel is volt nekem pedig első volt.aztán egyre jobb és jobb...7hónap telt el azóta és szüleim tudta nélkül szeretkezünk azóta is.a gumiról mi letettünk,mert nem jó neki se és nekem sem,mi Pharmatex nevű hülyetablettát használunk.annyiba kerül mint 1gumi,de idáig elég hatásosnak bizonyul. Sok sikert nektek ;)
Ne szedj gyógyszert, tönkreverheti a hormonháztartásod...
Az óvszerre is tudok egy olcsóbb beszerzési forrást mint ami a dorgériákban van. Nem kell aggódj, az óvszerek elég biztonságosak, de fontos,hogy ne vegyél gagyit, olcsó noname márkájút! Durex vagy Lifestyle a legbiztonságosabb.
Majd megírom priviben a forrást, ha érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!