Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Érthető, ha félek a szextől?...

Érthető, ha félek a szextől? (Lent! )

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, a párom 18. 8 hónapja vagyunk együtt, teljes boldogságban és harmóniában. Ami a szexuális életünket illeti, mivel mindkettőnknek ez az első kapcsolata, javarészt a fokozatosság jellemezi. a 2,5 hónaptól kezdtünk el ismerkedni egymás testével, és most jutottunk el odáig, hogy teljes meztelenséggel, kézzel kielégítjük egymást. Hülyén fog hangzani, de "érezhető a levegőben a szex". Beszéltünk már erről, és tisztázódott, hogy ő is készen áll, ahogyan én is. Úgy érzem ő az a személy, akivel ezt először átszeretném élni. Ami visszatart, és úgy gondolom sokkal inkább a tapasztalatlanságnak, szülői támogatás hiányának, illetve anyukám hasonló helyzetbe kerülésének betudhatóan, mint sem értetlenségnek köszönhetően, az a mindenféle "mi van ha én leszek az a 0,1%, akit nem véd meg az óvszer a terhességtől, ha kiszakad a koton, vagy bármi egyéb kockázat lép fel?" Egyszerű megoldás lenne, ha szedhetnék gyógyszert, ez azonban kivitelezhetetlen, ugyanis egyrészt felhozni sem merném a témát a szüleim előtt(igen, még anyukám előtt sem), másrészt bele sem mennének, csak megpróbálnának keresztbetenni, szétválasztani a barátomtól. Hogyan tudhatnék egy kicsit ellazulni és megszabadulni az efféle gondolatoktól? Ráadásul olvastam egy cikket, hogy azok nagyobb százalékban lesznek az a 0,1%, akikben előtte felmerül bármiféle aggodalom. Kérlek segítsetek! Más is volt/van hasonló aggodalomban?

2012. máj. 19. 21:22
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Vallásos lány,aki szintén ne árulhatja el szüleinek: szia.együtt tudok érezni a vallási nézetek miatt...mi a vallásod?

én sem tehetném h a párommal lefeküdjek aki mellesleg 33éves de mivel én még 17vagyok,egyenlőre csak az eljegyzés gondolata maradt.nem fekhetünk le egymással,sőt anyáék előtt meg sem csókolhatom. :S ami nem igazán tetszik nekem,de muszály elfogadnom,ameddig itt élek.lassan 10hónapja vagyok a párommal,az első lefekvésünk a 3hónap körül volt és nekem ő volt az első,sajnos neki nem én,de 33évesen érthető,főleg h ő nem ilyen háttérböl jött,mint én.a lényeg az, hogy nekünk a legelső egy olyan alkalommal volt,mikor elmentek itthonról a szüleim és az is csak próba volt,hozzáteszem védekezés nélkül,ami nem igazán a legjobb megoldás,de hirtelen jött az egész.sok időnk nem volt, hogy élvezhessük egymást ezért tényleg az egész csak annyi volt,hogy betette picit,aztán ki is vette.a 2. alkalommal,már sokkal jobb volt,bár ügyetlennek éreztem magam mivel ő már több nővel is volt nekem pedig első volt.aztán egyre jobb és jobb...7hónap telt el azóta és szüleim tudta nélkül szeretkezünk azóta is.a gumiról mi letettünk,mert nem jó neki se és nekem sem,mi Pharmatex nevű hülyetablettát használunk.annyiba kerül mint 1gumi,de idáig elég hatásosnak bizonyul. Sok sikert nektek ;)

2012. máj. 22. 19:09
 22/22 Dionsyia ***** válasza:

Ne szedj gyógyszert, tönkreverheti a hormonháztartásod...

Az óvszerre is tudok egy olcsóbb beszerzési forrást mint ami a dorgériákban van. Nem kell aggódj, az óvszerek elég biztonságosak, de fontos,hogy ne vegyél gagyit, olcsó noname márkájút! Durex vagy Lifestyle a legbiztonságosabb.

Majd megírom priviben a forrást, ha érdekel.

2012. jún. 19. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!