Érthető, ha félek a szextől? (Lent! )
11-nek igaza van.
Én is tök parás voltam, eleinte még gyógyszer mellett is, de ne aggódj az nem igaz, hogy az aggódósok lesznek a 0,1 %. Ez tuti!
Vegyél extra safe (spermicides) vagy szakadásbiztos óvszert. Régen a Müllerben lehetett kapni Lifestyles szakadásbiztos gumit. Igaz egy kicsit vastag a többihez képest, de kb csak ollóval tudtam szétnyesni, azt is nehezen. Amúgy szerintem egyáltalán nem rontotta az élvezetet ( a férfiember szerint sem volt rossz), de ha rontaná is valamennyit, akkor is valamit valamiért.
Ha tuti be akarod biztosítani magad, akkor meg vegye ki még pluszban, ha tudja.
Ha az óvszer használati útmutatóját betartjátok, és megfelelően helyezitek fel és időben, illetve nem használtok olajos síkosítót, de víz alapút viszont annál inkább (ez is csökkenti a súrlódást és a szakadásveszélyt) akkor igen kicsi az esélye, hogy elszakad. Gondolom nem hardcore s.eggrepacsi lesz, extra kemény döngetéssel, szóval emiatt ne parázz. Ja! És no name márkát ne vegyetek.
Én személy szerint a Masculant vagy a Lifestylest ajánlom. A Durex ezekhez képest drágább és csak a marketingje jobb.
Sok sikert!
Nem igaz mennyit röhögök ezen az oldalon, komolyan :DDD
thy 4 all
Szerintem ne félj. Nagyon be kéne vadulnotok, hogy elszakadjon az óvszer. Ha vigyáztok, akkor szerintem minden okés lesz. Vagy akkor húzzon a pasid két óvszert :) csak viccelek ... (de ha maximálisan megnyugtatna titketek, akkor tegye meg:)
Tablettát meg, majd kezdjetek el venni amint megengedi a közös anyagi szituációtok (ha elég gentleman a pasid akkor ő is belefizethet)
16 nak.
A Pharmatex kúpban és krémben vazelin meg disznózsír van, ilyet ne használjatok gumival, max. a tablettát, mert ahogy írtam korábban a zsír alapú dolgokat nem szereti a latex és könnyebben szakad. A tabletta viszont b@szottul csíp. Jó dolog a Pharmatex tapasztalt pároknak megszakítás mellé, vagy méhen belül eszközök, gyógyszer kiegészítésére.
Igaz korábban én is használtam egyszer kétszer gumival és nem szakadt, de a fene tudja, én csak leírtam a szakirodalmat.
19!
Vazelin meg disznózsír? Honnan veszed ezt a marhaságot?
A készítmény hatóanyaga a benzalkónium-klorid. 20 mg benzalkónium-klorid hüvelytablettánként.
- Egyéb összetevők: magnézium-sztearát, kolloid szilicium-dioxid, makrogol 6000, citromsav-monohidrát, nátrium-hidrogén-karbonát, mikrokristályos cellulóz, laktóz (363,0 mg).
Használata ajánlott:
-szájon át szedhető fogamzásgátló tabletta használata esetén, ha annak bevételét elfelejtette, vagy túl későn vette be
-kiegészítésként méhen belüli eszközzel (hurok, spirál) vagy pesszáriummal végzett fogamzásgátlás esetén
->> a pesszárium anyaga pedig megegyezik az óvszerével, szóval...
Önállóan tényleg nem ajánlott használni, mivel:
Ez a módszer jelentősen csökkenti a terhesség esélyét, de azt nem szünteti meg teljesen. A hatékonyság attól függ, mennyire figyelmesen használják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!