Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Érthető, ha félek a szextől?...

Érthető, ha félek a szextől? (Lent! )

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, a párom 18. 8 hónapja vagyunk együtt, teljes boldogságban és harmóniában. Ami a szexuális életünket illeti, mivel mindkettőnknek ez az első kapcsolata, javarészt a fokozatosság jellemezi. a 2,5 hónaptól kezdtünk el ismerkedni egymás testével, és most jutottunk el odáig, hogy teljes meztelenséggel, kézzel kielégítjük egymást. Hülyén fog hangzani, de "érezhető a levegőben a szex". Beszéltünk már erről, és tisztázódott, hogy ő is készen áll, ahogyan én is. Úgy érzem ő az a személy, akivel ezt először átszeretném élni. Ami visszatart, és úgy gondolom sokkal inkább a tapasztalatlanságnak, szülői támogatás hiányának, illetve anyukám hasonló helyzetbe kerülésének betudhatóan, mint sem értetlenségnek köszönhetően, az a mindenféle "mi van ha én leszek az a 0,1%, akit nem véd meg az óvszer a terhességtől, ha kiszakad a koton, vagy bármi egyéb kockázat lép fel?" Egyszerű megoldás lenne, ha szedhetnék gyógyszert, ez azonban kivitelezhetetlen, ugyanis egyrészt felhozni sem merném a témát a szüleim előtt(igen, még anyukám előtt sem), másrészt bele sem mennének, csak megpróbálnának keresztbetenni, szétválasztani a barátomtól. Hogyan tudhatnék egy kicsit ellazulni és megszabadulni az efféle gondolatoktól? Ráadásul olvastam egy cikket, hogy azok nagyobb százalékban lesznek az a 0,1%, akikben előtte felmerül bármiféle aggodalom. Kérlek segítsetek! Más is volt/van hasonló aggodalomban?

2012. máj. 19. 21:22
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom. Úgy érzem, akkor tudna teljesen megnyugodni a lelkem, ha bogyó+óvszer. Aztán ha látom hogy értelmetlen a para, maradhatna csak a gyógyszer, leállnánk a kotonról. Viszont anyagilag tényleg a szüleimre vagyok szorulva, szóval necces. Maximum ha nyárra találok valami kis melót, amiből megszedhetem magam. Viszont elég necces lenne átverni anyukámat, nélküle elmenni életemben először nőgyógyászhoz, stb...
2012. máj. 19. 21:41
 12/22 anonim válasza:
az óvszer sem olcsóbb ha belegondolsz, számold ki mennyibe kerül egy csomag, és hány darab van benne...ha meg bogyót szedsz, annyit szexelsz amennyit csak akarsz:) egyébként meg a párod érdeke is hogy ne ess teherbe, ő is besegíthetne az anyagiakba, anyukádat meg nem vernéd át, ne parázz még külön ezen a témán is:) ha meg tényleg jóban vagy anyuddal, akkor simán meg tudod vele ezt beszélni
2012. máj. 19. 21:44
 13/22 A kérdező kommentje:
Nekem olyan egyértelműnek tűnik, hogy az óvszert a férfi, a tablettát a nő állja... de rátérek majd erre a témára a barátomnál! Köszönöm az eddigi hasznos válaszokat!
2012. máj. 19. 21:48
 14/22 anonim ***** válasza:

11-nek igaza van.

Én is tök parás voltam, eleinte még gyógyszer mellett is, de ne aggódj az nem igaz, hogy az aggódósok lesznek a 0,1 %. Ez tuti!

Vegyél extra safe (spermicides) vagy szakadásbiztos óvszert. Régen a Müllerben lehetett kapni Lifestyles szakadásbiztos gumit. Igaz egy kicsit vastag a többihez képest, de kb csak ollóval tudtam szétnyesni, azt is nehezen. Amúgy szerintem egyáltalán nem rontotta az élvezetet ( a férfiember szerint sem volt rossz), de ha rontaná is valamennyit, akkor is valamit valamiért.

Ha tuti be akarod biztosítani magad, akkor meg vegye ki még pluszban, ha tudja.

Ha az óvszer használati útmutatóját betartjátok, és megfelelően helyezitek fel és időben, illetve nem használtok olajos síkosítót, de víz alapút viszont annál inkább (ez is csökkenti a súrlódást és a szakadásveszélyt) akkor igen kicsi az esélye, hogy elszakad. Gondolom nem hardcore s.eggrepacsi lesz, extra kemény döngetéssel, szóval emiatt ne parázz. Ja! És no name márkát ne vegyetek.

Én személy szerint a Masculant vagy a Lifestylest ajánlom. A Durex ezekhez képest drágább és csak a marketingje jobb.

Sok sikert!

2012. máj. 19. 21:54
 15/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, utolsó, különösképp! :)
2012. máj. 19. 21:56
 16/22 anonim válasza:
Hát még én is szűz vagyok, 16 éves és szintén ez az első kapcsolatom. Én is abban a helyzetben vagyok, mint te: vele szeretném, hogy megtörténjen az első. Úgy érzem, még nem állok rá készen, de az biztos hogy vele szeretném. Szerintem ne aggódj, az óvszer teljesen biztonságos, ha nagyon aggódsz, használhatsz helyi fogamzásgátlót, Pharmatex a neve, kapható kúp, krém, stb. formájában, ez megöli az esetlegesen a hüvelybe kerülő spermiumokat. Ha ezt az óvszerrel egyszerre alkalmazzátok, a védelem 99.99% Ne aggódj! :)
2012. máj. 19. 22:05
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

Nem igaz mennyit röhögök ezen az oldalon, komolyan :DDD

thy 4 all

2012. máj. 20. 04:27
 18/22 anonim ***** válasza:

Szerintem ne félj. Nagyon be kéne vadulnotok, hogy elszakadjon az óvszer. Ha vigyáztok, akkor szerintem minden okés lesz. Vagy akkor húzzon a pasid két óvszert :) csak viccelek ... (de ha maximálisan megnyugtatna titketek, akkor tegye meg:)

Tablettát meg, majd kezdjetek el venni amint megengedi a közös anyagi szituációtok (ha elég gentleman a pasid akkor ő is belefizethet)

2012. máj. 20. 09:51
 19/22 anonim ***** válasza:

16 nak.

A Pharmatex kúpban és krémben vazelin meg disznózsír van, ilyet ne használjatok gumival, max. a tablettát, mert ahogy írtam korábban a zsír alapú dolgokat nem szereti a latex és könnyebben szakad. A tabletta viszont b@szottul csíp. Jó dolog a Pharmatex tapasztalt pároknak megszakítás mellé, vagy méhen belül eszközök, gyógyszer kiegészítésére.

Igaz korábban én is használtam egyszer kétszer gumival és nem szakadt, de a fene tudja, én csak leírtam a szakirodalmat.

2012. máj. 20. 12:35
 20/22 anonim ***** válasza:

19!

Vazelin meg disznózsír? Honnan veszed ezt a marhaságot?

A készítmény hatóanyaga a benzalkónium-klorid. 20 mg benzalkónium-klorid hüvelytablettánként.

- Egyéb összetevők: magnézium-sztearát, kolloid szilicium-dioxid, makrogol 6000, citromsav-monohidrát, nátrium-hidrogén-karbonát, mikrokristályos cellulóz, laktóz (363,0 mg).

Használata ajánlott:

-szájon át szedhető fogamzásgátló tabletta használata esetén, ha annak bevételét elfelejtette, vagy túl későn vette be

-kiegészítésként méhen belüli eszközzel (hurok, spirál) vagy pesszáriummal végzett fogamzásgátlás esetén

->> a pesszárium anyaga pedig megegyezik az óvszerével, szóval...

Önállóan tényleg nem ajánlott használni, mivel:

Ez a módszer jelentősen csökkenti a terhesség esélyét, de azt nem szünteti meg teljesen. A hatékonyság attól függ, mennyire figyelmesen használják.

2012. máj. 20. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!