Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A már "tapasztalt" fiúk...

A már "tapasztalt" fiúk mennyire vannak tekintettel arra, ha egy szűz lánnyal fekszenek le?

Figyelt kérdés
mármint vigyáznak a lányra (hogy ne fájjon neki annyira, gyengédek), vagy sz@rnak az egészre, és ugyanúgy csinálják, ahogy mindenki mással?
2012. máj. 17. 18:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Voltam már pár szűz lánnyal.. gyengéd voltam és figyelmes. Muszáj, mert ez egyfajta felelősség.. ugyanakkor eszméletlen jó érzés nekem, mint pasinak.

Szóval szűz lányok, írjatok!:)

28/F

2012. máj. 19. 21:52
 12/16 anonim ***** válasza:

Hé, itt az is számít, hogy te mennyit engedsz...

És ha nem valami nagy szemetet fogtál ki, akkor nagyon óvatos lesz. Tisztában lesz a helyzet jelentőségével :-)

2012. máj. 20. 04:45
 13/16 anonim ***** válasza:
Én, ha tudom, hogy a lánynak ez lesz az első, óvatos, de határozott vagyok. Nagyon is fontos, hogy jól érezze magát, mondjuk az nem csak az elsőnél van így.
2012. máj. 20. 13:12
 14/16 Bosszukezehosszu válasza:
van, aki szarik mindenre, van, aki nem :) én mindig figyelek a partnereimre, hogy ne csak nekem legyen jó..:) 19/F
2012. máj. 20. 14:33
 15/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :D
2012. máj. 20. 16:44
 16/16 anonim válasza:

Attól függ, hogy intelligens-e a srác. Van már tapasztalatom szűz lánnyal, így vele az átlagosnál is sokkal gyengédebb, figyelmesebb, óvatosabb voltam :-) Ő ezt nagyon értékelte, mert sok szörnyűséget hallott a barátnőitől, neki meg már az első is élvezetes volt :-)

Ha egy lányt érdekelnek a részletek, szívesen megosztom priviben :-)

28/F

2012. szept. 3. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!