A már "tapasztalt" fiúk mennyire vannak tekintettel arra, ha egy szűz lánnyal fekszenek le?
Figyelt kérdés
mármint vigyáznak a lányra (hogy ne fájjon neki annyira, gyengédek), vagy sz@rnak az egészre, és ugyanúgy csinálják, ahogy mindenki mással?2012. máj. 17. 18:12
2/16 anonim válasza:
Ahogy az első írja.
De én még mndig azt mondom, hogy normális pasi akkor is vigyáz arra a lányra, ha az már nem szűz. (tehát nem bánik vele úgy, mint egy kiskecskével...)
3/16 anonim válasza:
Ha szerelemről van szó, akkor vigyázni fog.
Ha csak egy numera, ne várj sokat.
4/16 anonim válasza:
Én például vigyáznék rá, nem kapkodnám el..ugyan még nem voltam szűz lánnyal, de érdekelne a dolog, és nem zavarna hogy még nem olyan tapasztalt.
5/16 anonim válasza:
emberfüggő. az én szüzességemet nem túl gyengéden vették el. viszont a mostani barátom, annak ellenére, hogy már nem vagyok szűz nagyon óvatos volt...aztán jöhet a durvulás:d
6/16 anonim válasza:
Mivel elsőre úgyse lesz annyira jó, ezért érdekelt lennék rászoktatni a kukira, tehát ő lenne az első.
8/16 anonim válasza:
Én nem sz@rnék az egészre, fontosnak tartanám, hogy gyengéd legyek, hisz' neki ez lenne a legelső. Miért legyek vele szemét, ha lehetek normális is? :) ilyen egyszerű... 27F
9/16 anonim válasza:
Pont annyira, amennyire tekintettel vannak a tapasztalt lányok arra, ha a fiú az.
10/16 anonim válasza:
ha normális akkor tekintettel van rá h szűz :) ha nem...akkor van rá esély h le se szarja...nah az olyanokat kerüld...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!