Egy fiúnak, miért "cikibb" szűznek lennie, mint egy lánynak? 22/F
Szerintem nem ciki, de ettől Te nem leszel boldogabb. Én nő vagyok, és 30-on fölül vesztettem el a szüzességemet, mert akkor találtam olyat, akivel érdemes volt. Kár azért elsietni a dolgokat, mert "jaj, más mit gondol". Mellesleg az sem tartozik rájuk, hogy volt-e valakid vagy nem. Jól jöhet viszont egy igazi, megértő jóbarát.
Ilyenkor szerintem azért szégyelli magát az ember, mert nem olyan, mint a többiek. De hát mind különbözőek vagyunk. Meggyőződésem, hogy mindenkinek jót tenne, ha el tudnánk magunkat, az adottságainkat, az életünket fogadni, és nem valami fennen hangoztatott dologhoz alkalmazkodni.
Ha a szíved rendben van, akkor fogsz olyan lányt atlálni, aki nem nevet ki, és azért értékel, amilyen vagy.
Jaj az csak most, így hülyeségből írtam oda.:)
Mivel Magyarországon 30 nap próbaidő után kirúgják a kezdő munkavállalókat a munkahelyekről és Nekem csak néhány 1 hónapos kapcsolatom volt, na jó volt egy másfeles is. Csak némi párhuzamot vontam a két dolog között mind1 hülyeség felejtsd el.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!