1/7 anonim válasza:
Még csak egyszer tettem, így nem tudom szeretek-e. Az az egy jó volt, de nem ismerkedek meg minden nap szűz lányokkal.
2/7 anonim válasza:
Még nem voltam szűz lánnyal, de szívesen kirpóbálnám ;)
19F
3/7 anonim válasza:
Nem,kifejezetten roszabb,mint egy tapasztaltabb csajjal,izgul,fél,bénázik....Jó,ha valaki rég nem csinálta,akkor ő is izgul,de már tudja,mit kell csinálni.Na persze azért,mert szűz a csaj,azért nem dobnám.
6/7 anonim válasza:
A szüzességnek csak belső értéke van ... az élvezeti szintet viszont rontja.. a tapasztalatlanságról nem beszélve... de mindent el kell kezdeni és csak ügyesnek és figyelmesnek kell lenni... :-) tehát a rövid és tömör válasz az hogy jobb ha van egy kis tapasztalat...de tanítani sem rossz :-)))
7/7 anonim válasza:
Nekem inkább a tapasztaltabb csajok jöttek be. Nem vágytam arra hogy elvegyem egy lány szüzességét. Inkább az jött be, ha már néhány alkalmon túl volt a csaj, volt egy kis rutinja, pont ettől volt jó. Viszont sok pasinak pont ez az élmény, hogy ő az első... Nem vagyunk egyformák...
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!