Tánctól, spárgától átszakadhat a szűzhártya?
Tisztában vagy egyáltalán vele, hogy hol van a szűzhártya? Nem hiszem. A csípőjénél érzett kisebb fájdalmat... Anatómiai tanulmányaim és tapasztalatom szerint a szűzhártya átszakadásakor nem a csípőjénél fáj valakinek. Bár arról nem írt a kérdező, hogy vérzés kísérte-e a fájdalmat, akkor sem hiszem, hogy táncedzés közben átszakadt volna a szűzhártyája.
25/N
Idióta a kérdés az,hogy átszakadhat e.A válasz pedig igen átszakadhat.
Hiába böfögöd be hogy te mit tanulsz ugyanis orvosi tény,hogy a szűzhártya simán átszakadhat bármilyen sportolástól.
Orvosi tény.Csiribiri hülyékkel nem fogok erről vitatkozni.
Orvosi tény, hogy erősebb trauma hatására átszakadhat a szűzhártya sportolás közben. Nem szakad át csak úgy simán attól, hogy valaki sportol. Te nagyon okos.
A kérdéshez tartozó magyarázat szerint csípőtáji fájdalomból következtet erre a kérdező... Meg kéne tanulni érzelmezni a teljes szöveget.
Az, hogy te rosszul vagy tájékozódva nem az én hibám, hanem a tiéd.
25/N
"Kedves" 12-es válaszoló: mások sértegetése (főleg számodra ismeretlen embereké) a saját IQ-szintedet tükrözi. Ez tény.
25/N
Tánctól,spárgától átszakadhat a szűzhárnya? - Igen,átszakadhat,nem kell hozzá semmiféle trauma és az is lehet,hogy nem is érzi az ember és vérzés sem feltétlen kíséri.
A fájdalom,amit a kérdező leírt,nem hinném,hogy összefüggésbe hozható a szűzhártyával.
igen, én is sport alatt vesztettem el... nem kell vele foglalkozni.... nem vagy ettől se kevesebb sem több...
A csípőd meg a megerőltetéstől fájhat, picit pihenned kellene, mielőtt újra táncolsz, de ha továbbra is fáj, érdemes felkeresni egy dokit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!