Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tánctól, spárgától átszakadhat...

Tánctól, spárgától átszakadhat a szűzhártya?

Figyelt kérdés
Egyik nap tánc edzésen voltam és a csípőmnél kissebb fájdalmat éreztem,de nem konkrétan onnan,mitől lehetett?
2012. máj. 13. 11:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Tisztában vagy egyáltalán vele, hogy hol van a szűzhártya? Nem hiszem. A csípőjénél érzett kisebb fájdalmat... Anatómiai tanulmányaim és tapasztalatom szerint a szűzhártya átszakadásakor nem a csípőjénél fáj valakinek. Bár arról nem írt a kérdező, hogy vérzés kísérte-e a fájdalmat, akkor sem hiszem, hogy táncedzés közben átszakadt volna a szűzhártyája.

25/N

2012. máj. 13. 11:52
 12/18 anonim ***** válasza:
55%

Idióta a kérdés az,hogy átszakadhat e.A válasz pedig igen átszakadhat.

Hiába böfögöd be hogy te mit tanulsz ugyanis orvosi tény,hogy a szűzhártya simán átszakadhat bármilyen sportolástól.

Orvosi tény.Csiribiri hülyékkel nem fogok erről vitatkozni.

2012. máj. 13. 11:54
 13/18 anonim ***** válasza:
56%
Na akkor tisztázzuk! Igen átszakadhat, de ez ami nála volt az nem szakadás, mert a csípőjénél érzett fájdalmat! Drága 4-es! te nem értelmezted jól a kérdést!! Legközelebb olvasd végig a kérdést!
2012. máj. 13. 11:57
 14/18 anonim ***** válasza:
44%

Orvosi tény, hogy erősebb trauma hatására átszakadhat a szűzhártya sportolás közben. Nem szakad át csak úgy simán attól, hogy valaki sportol. Te nagyon okos.

A kérdéshez tartozó magyarázat szerint csípőtáji fájdalomból következtet erre a kérdező... Meg kéne tanulni érzelmezni a teljes szöveget.

Az, hogy te rosszul vagy tájékozódva nem az én hibám, hanem a tiéd.

25/N

2012. máj. 13. 11:58
 15/18 anonim ***** válasza:

"Kedves" 12-es válaszoló: mások sértegetése (főleg számodra ismeretlen embereké) a saját IQ-szintedet tükrözi. Ez tény.

25/N

2012. máj. 13. 12:02
 16/18 anonim ***** válasza:
41%

Tánctól,spárgától átszakadhat a szűzhárnya? - Igen,átszakadhat,nem kell hozzá semmiféle trauma és az is lehet,hogy nem is érzi az ember és vérzés sem feltétlen kíséri.

A fájdalom,amit a kérdező leírt,nem hinném,hogy összefüggésbe hozható a szűzhártyával.

2012. máj. 13. 13:24
 17/18 anonim ***** válasza:
76%

igen, én is sport alatt vesztettem el... nem kell vele foglalkozni.... nem vagy ettől se kevesebb sem több...

A csípőd meg a megerőltetéstől fájhat, picit pihenned kellene, mielőtt újra táncolsz, de ha továbbra is fáj, érdemes felkeresni egy dokit.

2012. máj. 15. 17:16
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm !
2012. máj. 16. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!