Tánctól, spárgától átszakadhat a szűzhártya?
Figyelt kérdés
Egyik nap tánc edzésen voltam és a csípőmnél kissebb fájdalmat éreztem,de nem konkrétan onnan,mitől lehetett?2012. máj. 13. 11:32
1/18 anonim válasza:
Hát, elég csúnya lenne ha ennyitől átszakadna!
3/18 anonim válasza:
Nem hiszem. Elég nagy trauma kéne hozzá.
25/N
4/18 anonim válasza:
5/18 anonim válasza:
Na, de azért ez egy kicsit túlzás! Azért mert a csípőjénél érzett fájdalmat, az nem azt jelenti hogy átszakadt a szűzhártya! Ja, és ez nem okoskodás!
6/18 anonim válasza:
"Kedves" 4-es, nem mi vagyunk az okoskodók... Tényleg elég nagy trauma kéne hozzá. Meg nem is a csípőjénél fájna!
25/N
7/18 anonim válasza:
A kérdés az volt,hogy kiszakadhat-e. A válasz pedig igen kiszakadhat.
Szöveget nem tudtok értelmezni minek jöttök ide...
8/18 anonim válasza:
Ja és egyáltalán nem kell hozzá nagy trauma,de rád hagyom mert biztos jobban tudod.
9/18 anonim válasza:
Ha te meg ilyen alpári vagy nem itt kellene lenned!
10/18 anonim válasza:
4-es! Te csak ne mondd meg nekem, hogy hova menjek... Ennek az oldalnak az a lényege, hogy bárki leírhatja tanácsát, véleményét, tapasztalatát. Ha neked ez nem tetszik, menj te máshova okoskodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!