de nem parázok, mégis úgy érzem magam mint aki tapasztalat :D Nah? de inkább nem hangoztatom, te se úgy mutatkozz be vkinek hogy
f18
szia timike vagyok, 16 éves, szeretek biciglizni, úszni és még nem járt bennem kukker! :D
2012. máj. 7. 20:19
22/29 anonim válasza:
Teljesen normális állapot! Miért mit kéne gondolni?
2012. máj. 7. 22:02
23/29 anonim válasza:
Azért gondolják úgy a fiúk, hogy ez gáz, mert az a divat hogy 13-14 évesen már le kell fektetni egy csajt, mert csak akkor lehet menő..
Én is 16 vagyok bár már nem szűz, de nem egy buliban vesztettem el részegen hanem a barátommal másfél éves kapcsolat után :)
szóval nem gáz hogy az vagy sőt.. érték.
2012. máj. 8. 17:11
24/29 Kwon Jung válasza:
Azt, hogy normális.
2012. máj. 9. 20:11
25/29 anonim válasza:
Mi lenne gáz ezen uristen... Mi ez a világ??? Egy lavor szégyen az egész esküszöm.." 16 vagy és szüz... :O:O:O....."
...
"srácok az a csaj 16 és szüz mostantol kerüljük el nagyivben"
....Most ez komoly?? de tényleg?? -.-"
2012. máj. 10. 01:36
26/29 anonim válasza:
Hogy végre normálisan gondolkodik! És jó nevelést kapott! Ne azért szexelj, mert az a sikk, hanem mert találtál egy értelmes, érzéki srácot, akit szeretsz és aki viszont szeret! Nem vagy elkésve sehonnan, ha 2 év múlva találod meg az álompasit, akkor akkor tedd meg.
2012. máj. 10. 13:57
27/29 NagyHunor válasza:
semmit
2012. máj. 19. 22:32
28/29 anonim válasza:
Szia!Ne aggódj,ez még ma is nemes erénynek számít.De azt tanácsolnám,ne próbálj meg mindenkinek megfelelni,úgy sem sikerülne.Akkor válj úgy nővé,amikor már te is elérkezettnek véled az időt.Add a szüzességed olyan személynek akit érdemesnek tartasz rá,addig is mint értéket,őrizd meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!