Izgulok. Milyen tanácsokat tudnátok adni első szex előtt? L/16
Tanácsot?
Mégis milyen tanácsra számítasz?
Ha ennyire tanács kell, inkább hagyd, nem vagy még rá kész.
Mellékesen:
Ha megtudnám egy lányról akivel randizok, hogy így vesztette el akkor felejtős lenne!
Azért ezt mérlegeld... vannak még hasonló fiúk akik így gondolkodnak.
17-es: igazad van, általánosítás. de azért megérted ugye, hogy a kérdező magatartása egyeseket ilyen reakcióra sarkall?
Te egyébként miért nem találtál még olyat, akit érdemesnek tartottál közelebbi kapcsolatra?
Nem érdekelt a dolog, bizalmatlan vagy, vagy gátlásos?
17-es vagyok. Én úgy éreztem, hgoy csak olyannal akarok lefeküdni, akit igazán szeretek, és eddig még nem találtam olyat. Lehet, hogy régimódi vagyok, de szeretnék arra törekedni, hogy életemben egy valakivel élhessem át ezt a dolgot. (Persze egyáltalán nem arról van szó, hogy '"házasság előtt senkivel" de én komolyan veszem ezt, egyébként igen, elég gátlásos is vagyok, de úgy gondolom, hogy ha az, akivel vagyok nem tudja feloldani a gátlásaimat akkor nem nekem való.
Mondjuk most szerencsére találtam egy fiút, akit nagyon szeretnék, és teljesen megbízok benne, szóval örülök, hogy vártam rá :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!