Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Izgulok. Milyen tanácsokat...

Izgulok. Milyen tanácsokat tudnátok adni első szex előtt? L/16

Figyelt kérdés
Egy fiúval most ismerkedtem meg már régebben látásból ismertem, és csütörtökön találkoznánk, ahol petting után szerintem a szex is lenne. Csak mivel ő már volt együtt több csajjal, én meg még csak pettingig jutottam el egy fiúval, így félek ettől az egésztől, várom is meg félek is. Milyen tanácsokat tudtok adni? Lehet rossz is jó is, bármi.

2012. máj. 7. 10:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Tanácsot?

Mégis milyen tanácsra számítasz?

Ha ennyire tanács kell, inkább hagyd, nem vagy még rá kész.

2012. máj. 7. 11:43
 12/20 hunkurunkvirág ***** válasza:
Hát figyelj! Azt tudom neked tanácsolni hogy mosd meg a lábad!
2012. máj. 7. 13:44
 13/20 anonim ***** válasza:
Lányok ti k....vák vagytok!!!!!!!!!
2012. máj. 7. 14:01
 14/20 anonim ***** válasza:

Mellékesen:

Ha megtudnám egy lányról akivel randizok, hogy így vesztette el akkor felejtős lenne!

Azért ezt mérlegeld... vannak még hasonló fiúk akik így gondolkodnak.

2012. máj. 7. 18:08
 15/20 MicreE válasza:
Ismerős :)
2012. máj. 7. 18:55
 16/20 anonim ***** válasza:
Csak "barátság szexszel"? Kifejthetnéd, mit értesz ezen... Igazuk van a vádaskodóknak? Tényleg nem érzel iránta semmi szerelemi vágyakozás? Vonzódsz hozzá egyáltalán testileg? Semmi problémát nem jelentene számodra, ha az előző vagy a következő napon már mással csinálná?
2012. máj. 8. 08:33
 17/20 anonim ***** válasza:
tegnap 14:01, miért kell általánosítani? igen, tényleg sokan vannak akik valóban "k*rvák" viszont vicces, hogy az olyanokat, mint pl. én akik 20 éves fejjel még teljesen tapasztalatlanok ilyen téren, mert nem akarnak "most ismerkedtem meg vele" után lefeküdni kinézitek, hogy biztos valami baja van, hogy nem volt még senkivel...
2012. máj. 8. 17:20
 18/20 anonim ***** válasza:
egy tanács:még ne !
2012. máj. 8. 17:43
 19/20 anonim ***** válasza:

17-es: igazad van, általánosítás. de azért megérted ugye, hogy a kérdező magatartása egyeseket ilyen reakcióra sarkall?

Te egyébként miért nem találtál még olyat, akit érdemesnek tartottál közelebbi kapcsolatra?

Nem érdekelt a dolog, bizalmatlan vagy, vagy gátlásos?

2012. máj. 8. 23:34
 20/20 anonim ***** válasza:

17-es vagyok. Én úgy éreztem, hgoy csak olyannal akarok lefeküdni, akit igazán szeretek, és eddig még nem találtam olyat. Lehet, hogy régimódi vagyok, de szeretnék arra törekedni, hogy életemben egy valakivel élhessem át ezt a dolgot. (Persze egyáltalán nem arról van szó, hogy '"házasság előtt senkivel" de én komolyan veszem ezt, egyébként igen, elég gátlásos is vagyok, de úgy gondolom, hogy ha az, akivel vagyok nem tudja feloldani a gátlásaimat akkor nem nekem való.

Mondjuk most szerencsére találtam egy fiút, akit nagyon szeretnék, és teljesen megbízok benne, szóval örülök, hogy vártam rá :P

2012. máj. 10. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!