Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon fáj az első szex?

Nagyon fáj az első szex?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok és a barátommal le szeretnék feküdni de félek hogy lehet nagyon fog fájni...

2012. máj. 5. 18:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igen halálos, ezért vagyunk már 7 milliárdan
2012. máj. 5. 20:34
 12/13 anonim válasza:
100%

Az attól függ, mennyire vagy kész rá.

Pl. a barátom és én mindketten elsők voltunk egymásnak, minden tapasztalat nélkül, úgyhogy szép lassan kezdtük el felfedezni egymást, sok petting meg egyebek.. ezt javaslom neked/nektek is! Próbálgassátok, milyen ha ujjal csinálja stb.. :D Egyáltalán nem fájt nekem az első alkalommal. Bár ez függ attól is, mennyire vagy közben nedves, stb..

A lényeg, hogy lassan, fokozatosan merüljetek el a dolgokban, aztán ha úgy érzed hogy jöhet több is, akkor hajrá :D

20/L

2012. máj. 5. 22:32
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
nekem pont tegnap történt. fájt... tényleg fájt. azt hittem szétszakadok... de kibírtam, mert ha hagyom tágulni a hüvelyt, akkor hamarabb múlik el a fájdalom. barátom kedves volt, mert többször megkérdezte abbahagyja-e vagy folytassa. mit ne mondjak nem volt kellemes. de most ez van. a szüzesség mondjuk ki kib*szottul nagy szívás. de ez van. később elvileg nem fog már fájni.
2012. máj. 6. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!