Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Éreznem kéne valami nagyon...

Éreznem kéne valami nagyon különlegeset szüzesség elvesztése után? Ti éreztetek?

Figyelt kérdés
Úgy értem, nagyon jó volt, stb, de azt hittem, hogy utána ilyen különleges aura fog körülvenni vagy nem tudom:DDD de semmi extra, csak jó és kész.:) Másnál is így volt?
2012. ápr. 22. 20:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.:)

írtam, hogy jó volt, azaz élveztem...nem ezzel van a 'gond'.

2012. ápr. 22. 21:11
 12/14 A kérdező kommentje:
ja igen, és nem is fájt.:)
2012. ápr. 22. 21:23
 13/14 anonim válasza:
hát azért nem éreztek különöset,mert nem az igazival csináltátok.lehet hogy szereted,legalábbis azt hiszed,de számodra ő akkor sem az igazi,hanem valaki másé.de ha vársz még egy kis időt,ugyis rátalálsz.és majd tényleg olyan más lesz!!!szerintem azért mert lelkileg jobban fogtok egymásra találni.
2012. júl. 12. 08:35
 14/14 A kérdező kommentje:
hát ezzel egyáltalán nem értek egyet. nem akarok más találni, nem is keresek, és ő se, mivel éppen azért vagyunk együtt, mert úgy tekintünk egymásra, hogy az igazit találtuk meg..:) aztán lesz ami lesz, perpillanat ez a helyzet,és úgy gondolom/gondoljuk, hogy marad is.;D
2012. júl. 16. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!