Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz srácok, titeket nem akadályoztat a szüzességetek?
21/F vagyok, sajnálatosan még szűz, tudom gáz, már nagyon szeretnék változtatni rajta, mert baromira visszahúz engem. Egyszerűen nem tudok túllépni rajta mentálisan.
Egyáltalán nincs problémám azzal, hogy lányokkal kelljen beszélgetnem, szexualitást kivéve minden téren megvan a magabiztosság céltudatosság.
De amint alapvetően összeismerkedek egy lánnyal, és elkezdenék "nyomulni", egyszerűen előjönnek ez a gát az elmémben, hogy még szűz vagyok, és kezdek megtorpanni, tehát nem tudom úgy rávezetni, eszkalálni a lány tudatát a szexet illetően.
És mivel megragadok egy alap szinten, a lány azt hiszi, hogy én nem akarok többet, és habár a barátzónába nem esek bele, mert nem szokásom állandóan a nyakukon lógni, de mégsem sikerül összejönnöm velük.
Tudom, hogy az én hibám, hogy nekem kell változtatnom, mert rajtam múlik, tényleg küzdök ellene, de ez kifogott rajtam. Nagyon-nagyon gondolkodom, hogy elmegyek egy örömlányhoz, muszáj valami segítséget szereznem, mert egyedül nem tudom ledönteni ezt az akadályt.
Tudom, hogy ez az egy dolog van, ami gátol az egészben, mert egyébként nincs gondom az ismerkedéssel.
engem nem akadályozna,csak nincs barátnőm,egyébként tudok ismerkedni,meg be is jövök sokna,csak engem az húz vissza,hogy nem tudom,hogy mit is akarok az adott csajtól
20F
Nem vagyok PUA, szűzen nem is lehetnék. :)
Most olvastam el, onnan tudom ezeket a szavakat (habár a barátzónát már ismertem régről). Nem a csajozó tanácsokra volt szükségem onnan, hanem van rengeteg más jó írás, ami igazából nem is feltétlen a csajozás témája, meg csajozós dumák, hanem hogy mindig higgy magadban, hogy képes vagy elérni amit szeretnél, stb.
Annak is ajánlom azokat az írásokat, akinek nincsenek ilyen problémái, mert nagyon motiválóak tudnak lenni.
Szűzen is lehetsz PUA, ne viccelj. Az a kérdés, hogy annak vallod-e magad vagy nem.
Én még szűzen kezdtem, aztán PUAként elvesztettem. Baromira visszahúz én jól tudom. 21 éves voltam én is. Most itt a nyár, húzd meg a csajozást a srácokkal és előbb utóbb beesik valami! Össze fog jönni, ha rendesen nyomod. Hajrá!
ha pont ez zavar q-vázd el. én 20 éves koromig várok. addig próbálkozok és ha összejön egy bnő akkor 22re emelem a várakozási lécet. Az eszkaláció nekem e megy még annyira, de fejlődtem már
f18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!