Miért hiszi mindenki, hogy nem vagyok szűz?
A mai világ az már csak ilyen.
Aki szép az egyenlő a ribanccal.
Ezt ne vedd magadra,ők ilyen eltorzultak.
én 168 vagyok..52 kiloval
az nem azt jelenti hogy tehén lenne..attól függ kin hogy oszlik el...
énsem nézek ki 52nek szerintem , vagyis tükörben többnek érzem magam...
ez meg a "tini" hülye felfogás amit irsz a többiekről..egyáltalán nem az a lényeg h ki mikor vesztette el..sőt sokkal job hogy az vagy! válogasd is meg..én 17 évesen "vesztettem el" és megbántam akivel...utána is..ugyh abban nincsen semmi gáz ha szűz vagy,,,ha 23 lennél akkor sem lenne gáz, bár akkor már "ideje van"
Nem kell messzemenő következtetéseket levonni a súly alapján a testalkatról. Ismertem két csajt, egyikük deszka volt, a másik igazi nagymellű husi. Egy magasak voltak, 48kg mindkettő. Ismerek egy csajt, aki kb 178 cm magas, jól megtermett csaj volt (nem kövér, de vaskos), és 100 kg volt, miközben a halálcsillag méretű hájgúnár öregasszonyok vannak ebben a súlyban.
A kérdésre válaszolva: ennek vajmi kevés köze van ahhoz, hogy szép vagy e vagy sem, inkább az összhatás. Gondolom, nőiesebb megjelenésed van, közvetlenebb vagy pasikkal ilyesmi. Nem kell ezzel foglalkozni, a tinikor nem éppen a gondolkodásról szól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!