Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A legjobb barátnőm le akar...

A legjobb barátnőm le akar feküdni a fiújával. Mit tegyek? 14L

Figyelt kérdés

Szüzek vagyunk mindketten, ő az első barátja. A srác 15, a barátnőm 14 éves, 2hónapja járnak és a barátnőm mesélte, hogy a srác már célozgatott neki...A baj ott van, hogy a lány elég befolyásolható, és féltem. Nekem mondja el a dolgait mindig először, ezért nem is akarom neki egyenesen megmondani a véleményem, hátha megharagudna. Mit tegyek? Nem akarom, hogy hülyeséget csináljon.

14L

2012. ápr. 15. 21:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Beszélj vele arról hogy egy fiú akkor szereti igazán ha fiatalon legalább egy évet az ő esetükbe legalább 16 éves korukig várni ezzel. Ha a srác nem vár akkor csak meg akarta d*gni. Ha ezt így mondod neki akkor hátha átgondolja. Amúgy meg ilyen korban inkább petingeljenek. Szerintem még nem is értenek annyira a sexuális együttléthez a többiekből kiindulva akik itt kérdezik meg hogy lehetnek e terhesek.

20/F

2012. ápr. 18. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!