Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Legjobb barátnő az, aki ilyet...

Legjobb barátnő az, aki ilyet mond?

Figyelt kérdés

Ugyanaz a fiú tetszik neki,mint aki nekem(én szerelmes is vagyok belé és a srácnak is tetszem).

Tegnap elmondta ezt és mondta,hogy holnap beszélni fog a sráccal és elmondja neki,hogy tetszik neki.Erre nem tudtam mit mondani hirtelen.

Ma pedig azt mondta egy elég biztos forrás,hogy a legjobb barátnőm azt mondta,hogy nem érdeklik az érzelmeim és az,hogy mit érzek már évek óta a srác iránt,ő össze akar vele jönni...

Meg ha beszélek a sráccal vagy a srác jön oda hozzám(nem is szólok neki,odajön magától),akkor a barátnőm szemforgatva elrohan és nem beszél velem egész nap,ha kérdezem mi a baja,akkor nem válaszol.

14/L

2012. márc. 26. 21:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem féltékeny Rád!

Legjobb barátnő-e?

Háát egy szerelmes lány.

2012. márc. 26. 21:53
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
Vedd már észre, hogy ez nem barát, csak egy féltékeny hülye kiscsaj. Simán átgázolna rajtad, elvenné aki tetszik neked és le se sajnálná magasról. ÉBRESZTŐ!!
2012. márc. 26. 23:10
 3/7 anonim ***** válasza:

Irigy, az tuti fix! Ne bízz a csajban! Ebből még probléma lesz.

Egyszer a gimiben a legjobb barátnőm meg én is ugyanabba a srácba voltunk szerelmesek. Ez esetben én voltam a sértődékeny, én mentem el mindig, én néztem minden nap, ahogy beszélgetnek, meg stb. és kiközösítettek. Egy nap nagyon elegem lett belőle (a srácból addigra kihabarodtam), odamentem hozzá, és kő keményen megmondtam neki:

"Ha téged jobban érdekel, "barátném", akkor foglalkozz vele, én kiszálltam."

Láttad volna azt az arcot. Azonnal szégyellni kezdte magát. Rá 2 hónapra már ki is békültünk :)

Szerintem mondd meg neki kő keményen, így meg úgy, neked ez nem tetszik, hogy vele foglalkozik.

Tudom, hogy a srác a tét, de előbb nektek kell kibékülnötök.

2012. márc. 27. 08:23
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
én a helyedbe leszarnám a kis sz@arkavaró rib@ancot, és összejönnék a pasival. lehet majd te tűnsz majd a szarszemétnek,de legalább boldog leszel. és nem legjobb barátnő az ilyen,csak kihasznál, irígy, és féltékeny! ne is foglalkozz vele! 14L
2012. márc. 27. 16:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is ledózerolnálak, ha arról lenne szó, megnyugtatlak, barátság ide v oda...
2012. márc. 29. 13:37
 6/7 anonim válasza:
Mérlegelned kell h a barátság vagy a szerelem a fontosabb , mert a kettő eggyütt nem fog menni. Ha inkább a barátnődet választod , akkor meg mondjatok le mind a ketten a fiúról.
2012. ápr. 18. 20:41
 7/7 anonim válasza:
ó,jajj :S szerelmi balhé?? szerintem haggyad amíg egy kicsit elcsitul..egyébként, féltékeny, ahogy leírtad már rá lehet írva 72-es betűmérettel :D szerintem ő még lehet a barátnőd, pasin nehogy összevesszetek!!! az marhaság. csak szerelmes..ennyi. :)
2012. máj. 27. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!