Álomvilágban élnék?
Büszke vagyok rád, bár többen gondolkodnának így.:))
Nyugodtan várj az igazira el fog jönni:)
Most komolyan, hány olyan ismerősötök van, akik azért váltak el, mert nem feküdtek le házasság előtt, és akkor derült ki, hogy nem megy a szex? Nekem egy se. És hány olyan van, akik a szex okozta mámorban azt hitték, hogy összeillenek, és a házasság után derült ki, hogy igazából nem is (csak nem láttak a rózsaszín ködtől)?
Nekem is sokáig tartott, amíg megtaláltam a megfelelő embert, de érdemes volt várni. Évekig szenvedtem emiatt, de érdemes volt (22 éves vagyok). Ha szex nélkül is együtt maradunk a házasságig, akkor sokkal jobbak az esélyeink, hogy tartós legyen az a házasság, mert ugye ott még a szex is segít. Én nagyon nem szeretnék elválni.
Attól meg szerintem fölösleges félni, hogy majd az ágyban önző vagy ilyesmi lesz. Azért annak lennének jelei hamarabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!