Ki, hogyan képzeli el az első éjszakáját a "nagy Ő"-vel? Csak a szüzek "álmodozása" érdekel! Kort, és nemet is pls!
először is jó lenne egy 3-4 hónap előzetes bensősége ismerkedés a nagy ő-vel.
Elmélyült beszélgetések, minden titkunk feltárása...aztán a nagy éjszaka.
Nekem rosszul esne ha egymásnak esnénk meg az is, hogy ha előre eldöntjük, hogy na akkor holnap meglesz ekkor és ekkor.... az annyira barbár, és kimért inkább szépen lassan ráhangolódnánk a témára.
Napok, hetek...hónapok alatt.
Én valami gyengédebb együttlétre gondoltam, nem is az elélvezésen lenne a fő hangsúly, inkább csak érezzük egymást, kitapasztaljuk, hogy mi jó és mi nem.
Maga az aktus sem lenne egy nagy hú, de durva, csak lazán semmi extra...gondolom smárolnánk, aztán lehet, h kinyalnám utána szépen sorjában......
de ez nem ment meg attól, h ku.rvával legyek először.
19F
"először is jó lenne egy 3-4 hónap előzetes bensősége ismerkedés a nagy ő-vel.......
de ez nem ment meg attól, h ku.rvával legyek először. "
Így lehet túlélni a 3-4 hónapot! :D))))))
először találkozzak a nagy Ő-vel :)
Utána ismerkedés, hogy mindent tudjunk egymásról és sok közös program.
Az első éjszakát meg nem úgy szeretném, hogy na akkor holnap este 6-kor gyere, hanem ez az érzéssel jön majd magától.
21 l
Előzmény:
Megismerkedünk, igyekszünk minél több időt tölteni egymással. Sétálunk, kiránulunk, elmegyünk moziba, esetleg színházba, jól érezzük magunkat együtt. Kialakul egy bizonyos lelki közelség, bizalom, ami betársul a kezdetektől jelenlévő vonzalomhoz. Szerelem stb és akkor jöjjön az a bizonyos első éjszaka.
Csókolózunk az ágyon, közben szép lassan levetkőztetjük egymást. Hanyatt lököm az ágyon és nyaktól lefele elkezdem szép lassan végigcsókolni a testét, közben simogatom, lágyan karmolgatom (ha szereti). A melleinél elidőzöm kicsit; körbepuszilgatom őket, nyelvemmel izgatom a bimbókat. Aztán folytatom az utam Dél felé. A szemérembombjánál ismét elidőzök picit; puszilgatom, csókolgatom miközben a punciját és a combja belső részét simogatom. Számmal továbbhaladok a csiklójához; csókolgatom, izgatom a nyelvemmel, majd ugyanígy a punciját is izgatom, csókolgatom. Ez megy olyan 15-20 percig, aztán adok pár csókot a combjaira, hasára, melleire, nyakára majd végül a szájára és jöhet a várva várt pillanat. Szerintem megkérném, hogy lovagló pózban csináljuk először, mert úgy mégiscsak tudja szabályozni, hogy mennyire legyek benne és így talán kevésbé lenne neki kellemetlen az első alkalom. Ha szeretné csinálhatnánk más pózban is, pl. misszionárius, nagyon óvatos lennék és figyelnék a reakcióira, közben simogatnám, csókolóznánk. Az aktus befejezése után még csókolgatnám, cirógatnám és egymást átölelve aludnánk el.
Remélem nem lett túl nyálas. :D
hamarosan 21 leszek/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!