Azt szeretné ha én szájjal is csinálnám neki, de nem nagyon tetszik nekem ez a dolog!? (lent bővebben)
Fél éve vagyunk együtt,és nagyon szeretné ha én is csinálnám neki szájjal és nem csak ő nekem.Nekem ez nem nagyon jön be,és ezt tudja is,és megérti de azt mondta h csak próbáljuk meg de valahányszor ott vagyunk és próbálok áttérni kézről szájra,nem megy.:Snem tudom h miért van,pedig már eldöntöttem h mivel ez neki örömet okoz,és szeretem,megteszem,de valahogy nem sikerül.Am 16 éves vagyok ő 19,én szűz ő már nem.:)
Lehet h nem igazán szüzesség témához illik ez a kérdés ezért bocsi,és köszike a válaszokat előre is!
Egyszer kell magad rávenni, akkor megcsinálod, rájösz, hogy ez nem is gáz, sőt jó látni, hogy mennyire élvezi a párod, és onnantól kezdve a pozitív energia és az univerzum összes lényének bölcsességének tulipános rózsavízzel átitatott napsugarai járhatják át testetek és lelketeket.
Node visszatérve: ha ő is csinálja, akkor neked sem ártana. Egy párkapcsolat az adok-kapok módszerre épül, és bár semmi sem elvárás, azért nem árt ha egyensúlyban van a mérleg.
sztem sincs ezzel semmi baj
az elején én sem szerettem csinálni, és kb másfél évig nem is csináltam, pedig melyik srác nem szeretné??
de gondoltam,ha ronda képet vágok,miközben csinálom,az a barátomnak sem jó
és tádááám, egy ideje csinálom,egyik pillanatról a másikra kezdtem el és nekem is tetszik
a barátom sose erőltette, gondolom a tiéd sem, és nekem is mondta,h szeretné, de türelmes volt, és nem bánta meg ;)
a barátodnak talán megmondhatod,h még nem akarod, de lehet,h idővel már fogod akarni:)és hogy legyen megértő
21L
22:58-assal értek egyett. először télleg csak nyald meg néha-néha, és meglátod, h egyáltalán nem gáz.
biztos ettél régebben olyan calippo fagylaltot:D vagy azt az ice tea-sat, tudod, ami ilyen kinyomhatós :D na képzeld azt h a barátod nemiszerve az a fagyi:D azért mondom ezt, mert énis így kezdtem:) kb ugyanazt kell vele csinálni, csak ne harapj bele:D nyalogasd körbe, vagy így az egész nemiszervet, de a legjobb ha ott a puha résznél működsz:D csak ne vidd azért túlzásba, sok nyálad legyen. aztán egyszerűen csak vedd a szádba, csücsörítsd, majd húzd ki a szádból, és vissza. sztem próbáld ki az újjadon. vedd a szádba és ami jön :D nyelveddel buzeráljad mikor a szádba van....télleg, ami jön. csak ne durván, légy gyengéd. de megis kérdezheted majd tőle, h mennyire tűri a férfiassága ezeket a dolgokat :D énis megkérdeztem párszor, h ez túl gyengéd e, vagy lehet e még erősebb, szal ilyeneket nyugiodtan lehet kérdezni, fog rá válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!