Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Azt szeretné ha én szájjal is...

Azt szeretné ha én szájjal is csinálnám neki, de nem nagyon tetszik nekem ez a dolog!? (lent bővebben)

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt,és nagyon szeretné ha én is csinálnám neki szájjal és nem csak ő nekem.Nekem ez nem nagyon jön be,és ezt tudja is,és megérti de azt mondta h csak próbáljuk meg de valahányszor ott vagyunk és próbálok áttérni kézről szájra,nem megy.:Snem tudom h miért van,pedig már eldöntöttem h mivel ez neki örömet okoz,és szeretem,megteszem,de valahogy nem sikerül.Am 16 éves vagyok ő 19,én szűz ő már nem.:)

Lehet h nem igazán szüzesség témához illik ez a kérdés ezért bocsi,és köszike a válaszokat előre is!

2009. jún. 18. 22:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%
Egy a lényeg, ne csinálj semmit ami neked nem esik jól, vagy olyat amitől kényelmetlenül éreznéd magad. Hidd el ha szeret meg fogja érteni. Ez amugy nem jelent semmi rosszat, csak azt hogy még nem állsz készen az erre, de ezzel nincs semmi baj.
2009. jún. 18. 22:51
 2/14 anonim ***** válasza:
73%

Egyszer kell magad rávenni, akkor megcsinálod, rájösz, hogy ez nem is gáz, sőt jó látni, hogy mennyire élvezi a párod, és onnantól kezdve a pozitív energia és az univerzum összes lényének bölcsességének tulipános rózsavízzel átitatott napsugarai járhatják át testetek és lelketeket.

Node visszatérve: ha ő is csinálja, akkor neked sem ártana. Egy párkapcsolat az adok-kapok módszerre épül, és bár semmi sem elvárás, azért nem árt ha egyensúlyban van a mérleg.

2009. jún. 18. 22:51
 3/14 A kérdező kommentje:
Hát ezzel csak az a baj,h végülis már én is szeretném,mert baromira beindulok attól ha kézzel csinálom neki,de egyszerűen nem tudom h mit kell vele tennem vagyis h hogyan kezdjek hozzá,(de ezért ne röhögjetek ki lécci,nem vagyok vmi tapasztalt:))és h ha mát eldöntöttem h megteszem akkor miért nem tudom megtenni?!
2009. jún. 18. 22:55
 4/14 anonim ***** válasza:
83%

sztem sincs ezzel semmi baj

az elején én sem szerettem csinálni, és kb másfél évig nem is csináltam, pedig melyik srác nem szeretné??

de gondoltam,ha ronda képet vágok,miközben csinálom,az a barátomnak sem jó

és tádááám, egy ideje csinálom,egyik pillanatról a másikra kezdtem el és nekem is tetszik

a barátom sose erőltette, gondolom a tiéd sem, és nekem is mondta,h szeretné, de türelmes volt, és nem bánta meg ;)

a barátodnak talán megmondhatod,h még nem akarod, de lehet,h idővel már fogod akarni:)és hogy legyen megértő

21L

2009. jún. 18. 22:56
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbáld meg leküzdeni a viszolygásodat, hogy először csak annyit tegyél, hogy amikor kézzel csinálod, egyszer-egyszer végignyalintod. Nem kell rögtön nekiesni, és profin csinálni, előbb-utóbb rájössz, hogy ez neki is mennyire jó. És ez a legfontosabb, hiszen szereted őt. Én ezt a technikát anno az akkori barátomtól tanultam, mindig csak egy kis lépéssel mentünk tovább. Ha "megbarátkozol" a legnemesebb szervével, hidd el, hogy nagyon hálás lesz érte, és szárnyakat fog kapni! 26/L
2009. jún. 18. 22:58
 6/14 anonim ***** válasza:
78%
Előbb-utóbb annyira fogod akarni (hiszem már most is szeretnéd), hogy el fog múlni a félelem és meg mered majd tenni. Nem szabad rögtön a közepébe ugrani. ;)Először csak "kóstolgasd", nem kell rögtön leszopni. :$ :) Nekem egy évbe telt mire sikerült megtenni. És most nagyon szeretem csinálni. Szóval no para, menni fog az! ;) Sok sikert! 21/l
2009. jún. 18. 22:59
 7/14 A kérdező kommentje:
köszikeh:)lehet h így lesz,és igen nagyon megértő és nem erőlteti,mert már féléve együtt vagyunk és meg a szexet sem akarja rámerőltetni mert tudja h én még szűz vagyok és azt akarja h szép legyen és az akkor amikor én akarom!ritka az ilyen tudom!
2009. jún. 18. 23:00
 8/14 anonim ***** válasza:
75%
Orulj hogy ilyen a baratod!:D
2009. jún. 18. 23:07
 9/14 A kérdező kommentje:
De még mindig nem tudom h mit csináljak vele?hogyan kezdjek hozzá?vagy inkább az lenne a legjobb ha megkérdezném tőle?
2009. jún. 18. 23:35
 10/14 anonim ***** válasza:
81%

22:58-assal értek egyett. először télleg csak nyald meg néha-néha, és meglátod, h egyáltalán nem gáz.

biztos ettél régebben olyan calippo fagylaltot:D vagy azt az ice tea-sat, tudod, ami ilyen kinyomhatós :D na képzeld azt h a barátod nemiszerve az a fagyi:D azért mondom ezt, mert énis így kezdtem:) kb ugyanazt kell vele csinálni, csak ne harapj bele:D nyalogasd körbe, vagy így az egész nemiszervet, de a legjobb ha ott a puha résznél működsz:D csak ne vidd azért túlzásba, sok nyálad legyen. aztán egyszerűen csak vedd a szádba, csücsörítsd, majd húzd ki a szádból, és vissza. sztem próbáld ki az újjadon. vedd a szádba és ami jön :D nyelveddel buzeráljad mikor a szádba van....télleg, ami jön. csak ne durván, légy gyengéd. de megis kérdezheted majd tőle, h mennyire tűri a férfiassága ezeket a dolgokat :D énis megkérdeztem párszor, h ez túl gyengéd e, vagy lehet e még erősebb, szal ilyeneket nyugiodtan lehet kérdezni, fog rá válaszolni.

2009. jún. 18. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!