Átlagosan hány éves korukban vesztik el a szüzességük a mai fiatalok?
Figyelt kérdés
2006. okt. 27. 22:38
51/57 anonim válasza:
15-17:))hát mongyuk én is 15évesen vesztettem el de ismerek ojant aki 12:))
52/57 anonim válasza:
Az átlag 16 - 17 év volt nagyon sokáig Magyarországon, de nyilván ez azóta változott, amikor itt még ez volt az átlag, akkor a Németek és az amerikaiak tartottak 13 - 14 év körül a szüzesség elvesztését illetően.....Sajnos már mondhatjuk, hogy Magyarországon is lejjebb ment ez az átlag, régebben csak pár olyan volt, aki 18! éves kora előtt vesztette el, most az a ritka, aki addig megőrzi, elég szomorú tény, hogy eddig fajultunk, holott a magyarokat mindig is konzervatív népnek tartották, egyébként ebben a jogszabály módosítások is közre játszanak, hiszen már a törvény elég régóta megengedi, hogy 14 éves kortól lehessen szexuális aktust létesíteni....Mondjuk én ezt a törvényt mindig is elleneztem, és abszolút etikátlannak tartom, sem fizikai, sem lelki értelemben nem fejlett senki ennyi idősen....
53/57 anonim válasza:
hangolás: Standard
-----------------------------|------------------------------
-----------------------------|------------------------------
------2------0~--------------|------2------0~---------------
---0----0-0-----0-0---4-0----|---0----0-0-----0-0---4-0-----
--------------------------0--|-2-------------------------0--
-3---------------------------|------------------------------
54/57 anonim válasza:
15 év
De minek várjunk?
Rohanó ez a világ.
55/57 anonim válasza:
Akkor úgy látszik ritka az olyan, aki úgy vigyáz rá, mint én, hogy tényleg csak akkor és azzal, akit nagyon szeret.
19/L
56/57 anonim válasza:
15-16:D bár én most még biztosan nem szeretném 15 évesen:)
57/57 anonim válasza:
Hát szerintem 13-17.Van aki hamar megérik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!