Átlagosan hány éves korukban vesztik el a szüzességük a mai fiatalok?
Figyelt kérdés
2006. okt. 27. 22:38
31/57 anonim válasza:
Mikor tanítottam egy 14 éves osztályban tartottam "felvilágosítás-féleséget" és kb a jelenlévők egyharmada már nem volt szűz vagy talán kicsit több, tehát én úgy 13-16 közé datálnám az átlagot.
32/57 anonim válasza:
volt barátnőm 11 évesen vesztette el... épp ezért szakítotam.
33/57 anonim válasza:
A lányok 10-14 év között, a fiúk 14-18 év között.
34/57 anonim válasza:
szerintem a mai fiuk/lányok nagy része még 20 évesen is lelkileg alkalmatlanok arra, hogy szekszuális életet éljenek. viszont akik 16-17 éves kor előtt vesztik el a szüzességüket szinte biztos, hogy nem fognak tudni normális nemi életet, se párkapcsolatot hosszabb távon fenntartani
35/57 anonim válasza:
15 évesen meg szekszelni szerintem visszataszító. Akkor még testileg sem kifejlett az ember.
36/57 anonim válasza:
17-től kb 25-ig 17 fiú vagyok és még az vagyok szerintetek ciki ez hogy még az vagyok szüz
37/57 anonim válasza:
sztem hülyeség azt irni 10-16 pl.. mert ezt nem ÁTLAG az h pár ribanc 13alatt megdugatja magát-.- nem kell általánositani h 14 alattmá..
38/57 anonim válasza:
10-14 éves kor az átlag(legalább is nálunk x))
39/57 anonim válasza:
14-15 ha már 16-17 vagy akk az nagyoon cikii...xDén 14 voltam(:És nem bántam meg(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!