Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 16 éves vagyok és még szűz ....

16 éves vagyok és még szűz . A napokban szeretném el veszíteni de nagyon félek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 10. 17:59
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Ha pasi lenne mutogatni kellene!

Én azt mondom, hogy egyszerűen ne gondolkodj rajta! Ha itt az ideje megtörténik és kész. És hidd el nagyon jó lesz!

Volt egy barátnőm régen. Eldöntötte 23 évesen(!), hogy általam szeretné elveszteni a szüzességét. 3 hónapig gyötört, majdnem ráment a férfiasságom! Minden nap próbálkoztunk, volt, hogy naponta többször is. A végén olyan szinten az agyamra ment a parájával, hogy elváltak útjaink. De a legnagyobb gond az volt, hogy nagyon nehezen hevertem ki az állandó feszültséget és sikertelenséget. Minden férfit óva intek az ilyen esetektől. Utána hosszú hónapokig elég volt az, hogy a partnerem egyet csuklott vagy felnyögött és véglegesen lelankadt a dákóm. Óvszerben a mai napig (ez a történet kb 20 éves) nem megy a szex neki köszönhetően.

2012. ápr. 10. 18:14
 12/27 anonim ***** válasza:
Te semmit. Legfeljebb ne hisztiz.
2012. ápr. 10. 18:16
 13/27 anonim válasza:
Oké. ha nagyon akarod akkor csináld, de ha nem akarsz gyereket a védekezésre nagyon figyelj. amugy lazíts és érezd jól magad. bár az első alkalom nem valami jó.
2012. ápr. 10. 18:17
 14/27 Diavolino44 ***** válasza:
gyakorolj magadan. Ha rendszeresem masztizol akkor meg azzal kezd hogy megkered masztiztasson teged. Utanna oldodni fogsz annyit. Vedekezzetek!!
2012. ápr. 10. 18:19
 15/27 anonim ***** válasza:
hát veszítsd el ha akarod,kit érdekel?
2012. ápr. 10. 18:25
 16/27 anonim válasza:
Tényleg hülyék a válaszok! De a kérdés is!
2012. ápr. 10. 18:30
 17/27 A kérdező kommentje:
akkor mért írsz rá ?? nem neked írtam és köszönöm az utóbbi válaszokat :)
2012. ápr. 10. 18:39
 18/27 anonim ***** válasza:
ahogy olvasgatom a témát,egyértelmű hogy el akarod veszíteni.tehát van valami kérdés amiben segíthetünk?
2012. ápr. 10. 18:43
 19/27 anonim ***** válasza:
semmit,ne szexelj,várj még 1-2 évet amikor elég érett leszel,és nem az elvesztés miatt szexelsz,és nem félsz,és nem idegeneket kérdezel
2012. ápr. 10. 19:18
 20/27 anonim ***** válasza:
Előbb tanulj meg helyesen írni, aztán nőj fel, és utána veszítsd el!
2012. ápr. 11. 00:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!