Fiúk! Furának tartjátok az ilyen csajokat, vagy ilyen kerdések fel sem merülnek bennetek?
Én elkezdtem udvarolni egy 24 éves szűz lánynak. Nem zavart, hogy szűz, meghogy még nem is csókolózott, stb. Beszélgettünk egyszer, aztán nem válaszolt se sms-re, se msn-re, semmilyen formában. Azt hittem nem jövök be neki, mondom jólvan, akkor keresek mást.
De mivel haverok révén még többször összefutottunk, és úgy szólítottam meg, rám se nézett, 1-2 szót, ha szólt, nem maradt velem egy helységben, stb. Később rájöttem, hogy nem csak velem ilyen, már egy rengeteg udvarlója volt, mindenkivel így viselkedett. Felment társkeresőre, és ott se válaszolt senkinek. 1 legjobb barátnője van, én is rajta keresztül ismertem meg, csak vele tud rendesen beszélgetni. Ja, és nem is leszbikus.
Szóval igen, 20 felett már felmerül, hogy valami nem stimmel.
hey cukor ! egy laza sörözés?
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!