Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk! Furának tartjátok az...

Fiúk! Furának tartjátok az ilyen csajokat, vagy ilyen kerdések fel sem merülnek bennetek?

Figyelt kérdés
Ha adott egy csaj, aki 20 éves és szűz, kinézetre semmi probléma vele és elkezdtek randizni vele. Aztán időközben meg kiderül, hogy a csajnak sosem volt barátja és szűz is, akkor rögtön eszetekbe jutnak ilyen gondolatok, hogy pl. valami probléma lehet vele, mert fura, hogy egy ilyen csajnak nem volt pasija meg stb. vagy ilyesmi egyáltalan nem foglalkoztat?

2012. ápr. 7. 17:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kicsit meglepődnék, de attól még megfektetném ;)
2012. ápr. 7. 19:16
 12/16 A kérdező kommentje:
Csak megfektetned???...es ennyi???
2012. ápr. 7. 20:57
 13/16 anonim ***** válasza:
Ezt most csak úgy mondtam, hogy egyáltalán nem érdekelne, hogy nem volt férfival sőt igazából 20 évesen ez inkább dicsérendő. Sztem 2 oka lehet 1: van tartása 2: tényleg gáz lehet vele. Ha gázos sztem úgyis kiderül egy idő után ha viszont tartása van azt tisztelném teljes mértékben és megtiszteltetésnek venném, hogy én lehetek neki az első.
2012. ápr. 7. 21:14
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Én elkezdtem udvarolni egy 24 éves szűz lánynak. Nem zavart, hogy szűz, meghogy még nem is csókolózott, stb. Beszélgettünk egyszer, aztán nem válaszolt se sms-re, se msn-re, semmilyen formában. Azt hittem nem jövök be neki, mondom jólvan, akkor keresek mást.

De mivel haverok révén még többször összefutottunk, és úgy szólítottam meg, rám se nézett, 1-2 szót, ha szólt, nem maradt velem egy helységben, stb. Később rájöttem, hogy nem csak velem ilyen, már egy rengeteg udvarlója volt, mindenkivel így viselkedett. Felment társkeresőre, és ott se válaszolt senkinek. 1 legjobb barátnője van, én is rajta keresztül ismertem meg, csak vele tud rendesen beszélgetni. Ja, és nem is leszbikus.

Szóval igen, 20 felett már felmerül, hogy valami nem stimmel.

2012. ápr. 8. 12:01
 15/16 A kérdező kommentje:
Ertem. De en nem vagyok ilyen, persze kicsit felenk, de ez erteho, hiszen meg senkihez semmi kozom. Pl. egyik pasi, akit ketszer lattam es tavolrol ismerem ellem allt es elkezdi, hogy megcsokolhat es azzal hajolt is a szam fele, olyankor persze, hogy zavarban vagyok, hiszen en nem tole akartam az elso csokot. Amugy utolso valaszolo az nem lehet, hogy csak te nem josz be a csajnak vagy lehet, hogy egyszeruen frigid?
2012. ápr. 8. 12:47
 16/16 default. válasza:

hey cukor ! egy laza sörözés?

:D

2012. ápr. 18. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!