Fiúk, szerintetek mennyire gáz ha egy lány tapasztalatlan?
én idősebb vagyok nálad, viszont nem vagyok szűz, de nagyon tapasztalatlan vagyok. az exem folyamatosan lebénázott, közben meg ő volt az, mert soha nem foglalkozott velem.
most megismerkedtem egy férfival, és közöltem vele, hogy nincs sok tapasztalatom. amúgy szexeltem vele, és mondta, hogy semmi baj :)
most azon foglalatoskodik, hogy jobb legyek :)
Ha egy lány tapasztalatlan, az egy normális pasi számára kifejezetten vonzó lehet , mert abban az élményben lehet része, hogy az elsők között vezetheti be a szex rejtelmeibe. Tanítani nagyon jó dolog ám, főleg, ha a tanítvány tanulékony... :-)
Azért azt sem árt tudni, hogy nem minden pasi bíbelődik egy kezdővel, hanem elvárja, hogy a csaj profi legyen. Az ilyet el kell kerülnöd, mert könnyen lealázhat a tapasztalatlanságod miatt. Úgyhogy mielőtt lefekszel valakivel, mindenképpen hozd a tudomására, hogy "kezdő" vagy: a reakciójából látni fogod, merre hány méter.
hát ha a barátod is tapasztalatlan akkor fogtok egy kicsit bénázni :D de gáznak egyáltalán nem gáz :) meg ha tudja a fiú hogy mire számíthat akkor se az
nekem speciel ~5 szűz lánnyal volt dolgom
az elsőnél én is az voltam, nem volt túl gördülékeny a dolog de hát ez van :D
a másodikkal és negyedikkel nem jutottam messzire a harmadikat én "letámadtam" de ő nem volt túl aktív, ami nem gáz csak és úgy vagyok hogy ha ad valaki illik visszaadni, de túléltem (jó barátok vagyunk)
az ötödik most is a barátnőm :)) és nagyon jó volt vele az első alkalom is, meg orális szexben jártas volt már, de abszolút örültem hogy én lehetek az első, és büszkeséggel tölti el az embert amikor utána megdícsérik hogy "olyan finom és óvatos voltál és köszönöm hogy így figyelsz rám"
és tényleg jó a neved :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!