egyáltalán nem, sőt még a helyzetet is élvezzük :)
2010. júl. 24. 23:13
5/15 anonim válasza:
és ha még nem is csókolózott de már a kapcsolat elején letisztáztáok hogy akár petting is mehetne? ;)
de amugy én is lány vagyok szóval kíváncsi vagyok :D
2010. júl. 24. 23:16
6/15 anonim válasza:
ínézd legelsönek a csók aztán a többi. de nem gáz élvezika fiúk ha neked ö az elsö és úgy alakitja a szexulitásod hogy ö szerti.
2010. júl. 24. 23:22
7/15 anonim válasza:
imádjuk ha vállalkozó szellemű friss hús kerül terítékre ;)
2010. júl. 24. 23:24
8/15 anonim válasza:
nekem mind1, csak ugy helyezkedjen, hogy lássam a tv-t
18/f
2010. júl. 24. 23:38
9/15 anonim válasza:
a fiúk nagytöbbsége szereti ha egy lányt ők taníthatnak meg sokmindenre.
2010. júl. 24. 23:39
10/15 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy ha a lány még szűz, akkor a pasi egyrészt "taníthatja", másrészt viszont előny a srác számára, hogy előtte nem "járt ott senki", és így nincs összehasonlítása alapja a csajnak, és úgy formáz mindent (vagyis majdnem mindent), ahogy akar..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.