Szüzesség elvesztése milyen korban normális? Egészségügyileg lehet káros a korai/késői elvesztés?
Sziasztok!
Szerintetek milyen korban normális elveszteni a szüzességét egy fiúnak/lánynak? Mi az ami már gáz, hogy túl korán későn? (Ilyeneket írjatok, hogy pl: xy-tól yx korig normális egy lánynál/fiúnál) Egészségügyileg káros lehet a korai/késői elvesztés vagy nincs hatással az egészségre?
Ez csak ártatlanul érdekel, hogy mi a többség véleménye. Köszi előre a válaszokat.
Szerintem 17-24 között. 17 év alatt még korai, félelem rossz tapasztalat tönkreteheti a későbbi szexuális életet.
24 felett már depis, szorongó lesz az ember, mert azért zavarja az "öregkori" szüzesség.
szerintem is 18-30 között ideális
ha túl korán veszti el valaki, akkor főleg mentális problémái lehetnek ezzel kapcsolatban, de ez fizikailag is megnyilvánulhat (pl vaginizmus, de persze a vaginizmust nagyon sok minden okozhatja)
a késői elvesztés az szerintem max előtte lehet káros, ha depressziós az illető, hogy neki miért nem sikerült... de nem hinném, hogy utólag ez nagy lelki problémákat okozhatna (fizikailag meg semmit)
lehet fizikai,és lelki sérülés is ha túl korán kezdi az ember. 17 éves kortól érdemes először szeretkezni előtte nagyon korai,mert agyilag,érzelmileg,lelkileg 99,9%ban éretlenek hozzá a gyerekek sőt lehet fizikailag is.
Sosem gáz ha később veszíted el.
Fiúknál: 14-25
Lányoknál: 16-19
Szerintem nincs egészségügyi hatása a túl későinek vagy a túl korainak, csak mentális hatása, ha túl korai nem tudja feldogozni mi történt, ha túl későn, (és még nem vesztette el) akkor meg depressziós lesz, egyebek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!