Mit csináljuk? (lent)
A barátommal többször eljutottunk addig, hogy be hatol, de mire oda kerül a sor meghátrálok.
Ujjazásnál sokszor okozott fájdalmat, sőt azt már nem is csinálja, csak szájjal kielégít, de azt is csak addig tudja csinálni amíg meg nem fájdul a csiklóm :/ utána én is kényeztetem őt. Ő már annyira rám van izgulva, hogy nagyon sokszor okozott fájdalmat nekem, s már nagyon félek, hogy mire oda kerül a sor, hogy behatoljon nagyon nagyon fog fájni!
Segítsetek!
16/l
A válaszom az 1. nek szólt
Köszi 2. és 3. válaszolónak, de barátot nem akarok váltani, mert szeretem őt!
Beszélj a barátoddal, kérd meg, hogy legyen óvatosabb. Szerintem az sem gáz ha rákérdez, hogy jó volt-e vagy, hogy érezted magad stb.. Kicsit sem gond ha ilyenekről beszélsz vele, mond meg neki bátran! Sok sikert a továbbiakban! :)
16/F
Szia!
Egyálán nem cikizésből, vagy a barátod kritizálásából mondom, csak azt monmdom amit gondolok. Nekem ha van egy barátnőm, és szeretem, és nem csak arra kell h "kielégítsen", akkor alap dolog lenne hogy ha ő úgy gondolja hogy korai még neki, nincs felkészülve stb.., akkor megbeszélem vele ezeket a dolgokat, és várok rá. Amúgy hány éves a barátod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!