Emiatt meg tud unni a barátom?
Ne hurrogjatok le, azért írtam ide, hogy kapjak felvilágosítást, ilyenről nincs kivel beszélnem.
16 éves vagok, 5 hónapja járok a barátommal. Kezdetben nagyon kis "kiváncsi" volt, de nem nagyon engedtem neki semmi olyat. Ha ráfeküdtem, vagy ráültem egyből felizgult. Mostanában(kb egy hónapja) hirtelen sokat engedtem neki, eddig pedig alig(nem volt még petting, de pl láttam már neki "azt", puszilgatott felül, simogattam, stb). Mostanába mondja is, hog köszöni, hogy milyen sokat adtam neki, de pl azoktól, hogy ráülök, vagy simogatom neki, nem áll fel, vagy nem egyből, és múltkor mondta is, hogy most nem áll neki, stb.
Egyszer már kiírtam a kérdést, de ott megoszlottak a válaszok;valaki szerint ellaposodhat ha így folytatom, valaki szerint meg keveset adtam. Én attól félek, hogy pl mi lesz, ha sokat fogunk lefeküdni majd a későbbiekben, és egy idő után nem elszek rá hatással. Ő azt mondja, hogy sose fog megunni. Butaság amin parázok?:D
Van három rossz hírem..
- Vagy meleg
- Vagy Impotens
- Vagy mindkettő
Köszönöm második válaszoló:) Olyan jó, hogy kiírhattam:D
Nem szeretném sokáig, csak amikor készen érzem rá, hogy mindkettőnknek jó legyen. Szerencsére nagyon becsül, és odavagyunk a másikért:)
Mindig újítani kell.2,5 évig voltam a barátommal,mikor egymásra untunk.Fél évig külön voltunk,neki is lett valakije meg nekem is.De mégis egymás után vágytunk és megint együtt vagyunk:)Rájöttünk,hogy mindig újítani kell,fel kell dobni a kihűlt kapcsolatot.Különböző dolgokat kipróbálni az ágyban,persze amit mindketten akartok,és mindkettőtöknek jó.Mi lassan 4 éve együtt vagyunk,úgy,hogy "egymásnak voltunk az elsők"És remélem az utolsók is :))Én a te helyedben azért még várnék kicsit ezzel a dologgal.kb 18 éves koromig,hogy testileg és lelkileg is érett legyél rá.
23/L
A ti kapcsolatotok szerintem még nem összehasonlítható, egy felnőtt/érett kapcsolattal. Persze ez nem a legmegfelelőbb szó rá, de most nem találtam hirtelen jobbat.
A te korodban még teljesen természetes LENNE, hogy nem adod oda magadat első körben bárkinek, még annak sem, akiről úgyérzed már bízhatsz benne. Valami hülye norma lett az, hogy ciki ha valaki 15 év felett még szűz, nem kell ezekkel törődni.
Lényegre térve... Ha szeretitek egymást, akkor nem valószínű, hogy megfogjátok unni ezt, viszont szerintem fontos a fokozatosság. Az unalmassá válhat egy idő után, hogy mondjuk eleinte semmi, aztán kényezteted kézzel, majd rájössz, hogy jajj ez lehet már sok volt és innentől kezdve megint semmi. Ez összezavarhatja a barátodat nem is kicsit.
Az is természetes, hogy ő is kezdi szokni az ingereket és nem izgul fel, amint rádnéz kb.
Az én javaslatom az, hogy igyekezz tartani egy fokozatosságot. Ma mondjuk még ruhástól simogatod, holnap ruha nélkül, kis hozzádörgölőzés, közben egyre többet engedsz neki is. Persze ezt képletesen értsd, nem komolyan gondoltam, hogy napról napra légy engedékenyebb, csak bizonyos időszakonként, ha éppen úgyérzed lehetne kicsit több. A pettingnél, amikor már mindketten meztelenül vagytok és kényeztetitek egymás kézzel szájjal vagy bármivel, akkor sem muszáj egyből le is feküdnötök egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!