Szüzesség elvesztése? Többi lent.
Én is várnék még a helyedben. Én most vagyok együtt a barátommal másfél éve és még csak most feküdtük le egymással. Egyáltalán nem bánom, hogy eddig nem nagyon sikerült vagy nem akartuk, mert boldogok voltunk anélkül is. Persze pettingelés az volt az elejétől fogva. És láss csodát most az első sex isteni volt. Én is élveztem ő is. Tudtuk, hogy mit kell csinálni és ha valamelyikünk elfáradt tudtuk, hogy hogyan "ébresszük fel", melyik érintéssel.
Szerintem akkor lesz jó az együttlét, hogyha előtte minden szempontból megismertétek egymás testét és tudod hogy melyik mozdulatodra rándul össze és rázza ki a hideg. És erre nem elég 1-2 alkalom. Ehhez idő kell.
Várj még 2 hónapot. Fél év éppen elegendő idő arra, hogy megismerd igazán a barátodat és szerintem inkább maradjatok még a pettingnél.
De ha mindenáron le szeretetnél vele feküdni, akkor próbálj elvonatkoztatni a gumiról, a rosszról gondolj arra, hogy az van ott melletted akit szeretsz és nem bánt. És inkább nevessetek ha valamit bénáztok az úgy sokkal lazább :D
Én is 16/L vagyok mint te, a barátom 18 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!