Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüzesség elvesztése? Többi lent.

Szüzesség elvesztése? Többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok. Úgy érzem, hogy eljött az idő a szüzességem elvesztéséhez. 4 hónapja van barátom aki nagyon szeret és én is szeretem őt. Még sosem pettingeltem, ezért is vannak kérdések a fejemben. Nagyon fog fájni elsőre? Biztos vagyok benne, hogy a barátom mindent megfog tenni, hogy nekem minnél jobb legyen. De akkor is, hogyan lehet jobbá tenni az első alkalmat? Barátom azt mondta, hogy a legfontosabb, hogy ne görcsöljek rajta, lazuljak el, bízzak benne és akkor nem lessz vészes. A másik probléma, hogy nem tettszik a testem ezért vannak gátlásaim. Bár a barátom sokszor megerősítette, hogy nagyon szép stb. Szerintetek mit tudjak tenni, hogy jobb legyen? Kérlek adjatok tanácsokat. 16L és 16F.

2012. ápr. 1. 11:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én is várnék még a helyedben. Én most vagyok együtt a barátommal másfél éve és még csak most feküdtük le egymással. Egyáltalán nem bánom, hogy eddig nem nagyon sikerült vagy nem akartuk, mert boldogok voltunk anélkül is. Persze pettingelés az volt az elejétől fogva. És láss csodát most az első sex isteni volt. Én is élveztem ő is. Tudtuk, hogy mit kell csinálni és ha valamelyikünk elfáradt tudtuk, hogy hogyan "ébresszük fel", melyik érintéssel.

Szerintem akkor lesz jó az együttlét, hogyha előtte minden szempontból megismertétek egymás testét és tudod hogy melyik mozdulatodra rándul össze és rázza ki a hideg. És erre nem elég 1-2 alkalom. Ehhez idő kell.

Várj még 2 hónapot. Fél év éppen elegendő idő arra, hogy megismerd igazán a barátodat és szerintem inkább maradjatok még a pettingnél.

De ha mindenáron le szeretetnél vele feküdni, akkor próbálj elvonatkoztatni a gumiról, a rosszról gondolj arra, hogy az van ott melletted akit szeretsz és nem bánt. És inkább nevessetek ha valamit bénáztok az úgy sokkal lazább :D

Én is 16/L vagyok mint te, a barátom 18 éves.

2012. ápr. 2. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!