Mindketten 17 évesek vagyunk, és már 14 éves korunk óta, tehát 3 éve vagyunk együtt. Mindketten úgy érezzük, hogy tetileg-lelkileg készen vagyunk rá. Mondta, hogy ma este átjön, és mondta, hogy megtörténhet ma este. Viszont én nagyon izgulok, és félek, hogy mi lesz. A lány laza, sportos, de mégis romantikus. Tudom, hogy nagyon gátlásos, mert kis mellei vannak (ami engem egyáltalán nem zavar, és nemtudom, hogy őt vajon miért), ezért arra gondoltam, hogy gyertyákkal "díszíteném" a szobát. Az éppen kellő fény lenne. Félhomály. Szerintetek így megfelel? Mit tehetnék még, hogy jobban élvezze?
vmi csendes, lazító zenét is betehetnél. és pár pohár pezsgő meg minden gátlást felold :D
2012. márc. 3. 16:52
2/14 anonim válasza:
de légy nagyon figyelmes. pl szerintem simogasd sokat, öleld, csókolgasd a nyakát, belesóhajthatsz a fülébe ez nagyon izgató tud lenni. és egy jótanács. ha beteszed neki akkor próbáljátok misszionárius pózban, úgy fáj a legkevésbé. lovaglóban semmiképp ne próbáld mert az nagyon fájdalmas elsőre. persze nem árt előtte sokat nyalni, ujjazni, tágítsd előtte egy kicsit :)
2012. márc. 3. 16:54
3/14 anonim válasza:
Én soha nem értettem, hogy "megbeszéljük, hogy ma megtörténik".
Egy pasi számára ennél stresszesebb dolog nem nagyon lehet: ma teljesíteni kell!
Én úgy csináltam, hogy sokszor voltunk zavartalanul, kettesben, egymást kényeztetve, míg aztán az egyik alkalommal megtettük (ő már nem volt szűz).
A félhomály nagyon jó ötlet, hogy a kérdésedre is válaszoljak. Egyedül tudtok lenni egész este?
2012. márc. 3. 16:54
4/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, igen, a zene tényleg jó ötlet, és igen, a szüleim és a tesóim elmentek a rokonunkhoz, nem jönnek, csak holnap este, úgyhogy attól nem kell félni, hogy betoppannak.
2012. márc. 3. 16:57
5/14 anonim válasza:
Szerintem viszont tök romantikus, és jó ötlet a gyertya...viszont tűzveszélyes. inkább akassz a plafonra egy zseblámpát :DD
2012. márc. 3. 17:13
6/14 anonim válasza:
Ez a megbeszélősdi szerintem is elrontja az egészet. Hosszú évek óta szexelek, de mikor előre megbeszéljük, hogy ma este akkor szex lesz, azt annyira utálom, sose élvezem úgy.
Szexelni olyankor kell, mikor épp nagyon megkívánjátok mindketten, nem olyankor, hogy na nincs itthon anyám, most akkor gyorsan próbáljuk már ki, csak kívánjuk majd meg amúgy is már rég együtt vagyunk, biztos jó lesz. Akkor holnap szex, oké? Ez olyan gáz.
2012. márc. 3. 17:39
7/14 anonim válasza:
5-ös: hülye vagy (már bocs)
hisz pont a lány kedvéért gyújt gyertyát!
2012. márc. 3. 18:23
8/14 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat, igen, lehet hülye ötlet "megbeszélni", de mint már említettem, régóta tervezgettük már, és épp itt volt az alkalom, mert azért nehéz ilyen korban még üres lakást találni hosszabb ideig... Egyébként igen, megtörtént, nagyon jó volt, élveztük mindketten, Neki kétszer is volt orgazmusa, és a ház sem gyúlt fel :)
2012. márc. 4. 12:45
9/14 anonim válasza:
Kétszer? Ügyes vagy! :)
További sok egymásnak adott örömöt kívánok!
2012. márc. 4. 16:16
10/14 anonim válasza:
Anno én is kétszer nyögtem hangosan és azt hitte az én pasim is, hogy kétszer elmentem. xD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!