Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüzesség elvesztése. Így...

Szüzesség elvesztése. Így vajon jó lesz?

Figyelt kérdés
Mindketten 17 évesek vagyunk, és már 14 éves korunk óta, tehát 3 éve vagyunk együtt. Mindketten úgy érezzük, hogy tetileg-lelkileg készen vagyunk rá. Mondta, hogy ma este átjön, és mondta, hogy megtörténhet ma este. Viszont én nagyon izgulok, és félek, hogy mi lesz. A lány laza, sportos, de mégis romantikus. Tudom, hogy nagyon gátlásos, mert kis mellei vannak (ami engem egyáltalán nem zavar, és nemtudom, hogy őt vajon miért), ezért arra gondoltam, hogy gyertyákkal "díszíteném" a szobát. Az éppen kellő fény lenne. Félhomály. Szerintetek így megfelel? Mit tehetnék még, hogy jobban élvezze?

2012. márc. 3. 16:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez az "anno" tegnap volt? :)
2012. márc. 4. 22:43
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi, tényleg orgazmusa volt, azért már ismerem...:)
2012. márc. 5. 19:38
 13/14 anonim ***** válasza:

# 10:

Ha vágyott rá a csaj, akkor miért annyira hihetetlen, hogy sikerült eljuttatnia a csúcsig? Ne alacsonyítsunk már le erre a szintre egy három éve tartó kapcsolatot.

Kérdező: Grat!

2012. márc. 5. 20:49
 14/14 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm :)
2012. márc. 6. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!