Nagyon fáj a szüzesség elvesztése?
Nekem nagyon fájt, nehezen szakadt át, de megérte :D
Utólag sajnálom, hogy nem ittam kicsit előtte, az sokat segített volna.
Ne vadítsátok már ezeket a szegény lányokat ezzel a dumával, hogy mi fáj, meg mennyire fáj! 10-20%-ban a lány alkatán ( a hüvely tágulékonysága) 20-30%-ban a fiú méretén (a pénisz vastagsága)és 60-70%-ban a körülményeken (nyugalom, bizalom, felszabadult, meghitt hangulat stb.) múlik, hogy fáj-e egyáltalán!
Nekem átlagos méretű péniszem van (vagyis nem extra kicsi) és mégsem fájt az 5 lányból egyiknek sem az első szex, akik megtiszteltek a bizalmukkal és a szerelmükkel, hogy ebben részem lehetett!
De csak akkor szabad megtörténnie, amikor a lány felszabadult, nem fél, nem feszült, erős szexuális izgalomban van!Hosszú orális előjáték után az orgazmus közelében lévő vagina sokkal tágultabb, nedvesebb és alkalmasabb a pénisz befogadására, mint különben! Ezt a pillanatot kell kihasználni és simán bedugni tövig! Menni fog fájdalom nélkül! 99,9%
Velem ma történt meg a dolog, szóval még elég friss az élmény.
A barátom tényleg mindent megtenne értem,gondoskodó, védelmező, vigyáz rám és tényleg gyengéd nagyon. Nagyon szeretem, és valahogy éreztem, hogy nem kell idegeskednem előtte, pedig én általában mindenen görcsölök. Ketten voltunk nála, nyugalomban,meghitt körülmények között, és nagyon felizgatott előtte tényleg, eléggé elnyújtottuk az előjátékot. Aztán mire ,,oda került a sor" kicsit elkezdtem remegni. Ő ezt látta rajtam, és ezért tovább izgatott,és közben kedves, nyugtató szavakat suttogott a fülembe. Tágított előtte az ujjaival, és már úgy sikerült átszakadnia, de nem véreztem durván, de azért látható volt, na akkor az tényleg fájt is, de kibírható volt, és csak szorítottam közbe a másik kezét. Nem hittem el, hogy tényleg átszakadt, gondoltam, csak megsérült vagy valami, mert amiket eddig hallottam, ahhoz képest ez egy ,,szúnyogcsípés" volt aztán mire úgy éreztem, hogy na most már felkészültem az ,,igazira" még azt hittem, most jön csak az igazi fájdalom, és kissé összeszorítottam a fogaim. De mikor betette kellemesen kellett csalódnom. Szinte csak úgy belém csusszant és már nem véreztem, szinte semmi fájdalmat nem éreztem.Nem akartam hinni a történteknek, aztán kezdtem nagyon belejönni így elsőre, sikerült elmennie, nem túl hamar, de annál inkább.:)És mondta is aztán,hogy valami csodás volt. Nekem ugyan még nem jött össze az orgazmusom, de elsőre így is Isteni élmény volt, nagyon élveztem, és úgy érzem nem csináltam rosszul én se egyáltalán ahhoz képest, hogy ez volt az első nekem. Sőt én erre azt mondom ez tökéletes volt!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!