Szüzesség elvesztése? Többi lent.
Minden menni fog, mint a karikacsapás, csak ne görcsölj! Inkább örülj! Végre belépsz a felnőtt életbe. :)
22/F (szűz)
Ne görcsölj! Nem fáj, nekem pl egyáltalán nem fájt, csak ne görcsölj :). Hajrá :) de előbb pettinggel kezdjetek, és mikor már nagyon ott vagytok, rakja be! ne csak durrbele és védekezzetek GUMIVAAAAAAL!
Amúgy szerintem orállal/69-cel kezdjetek, mert ellazít és nagyon izgató. Utána könnyebb :)
17L
Szerintem az a legnagyobb problémád,hogy fiatal vagy és éretlen,ráadásul nem alakult ki köztetek még mély bizalom.4 hónap az csak a 20 éveseknél jelent időt egy kapcsolatban,16 évesen még nagyon kevés, a szerelem kialakulásához is.A másik az hogy nem a szüzességet akard elveszíteni,az már régen rossz, a mai tinik folyton csak arról beszélnek hogy el akarják veszíteni,meg el veszítették.Na igen de fogalmuk sincs az egészről igazából.
Ha majd igazán szerelmes,és érett leszel,nem azzal fogsz foglalkozni,fáj-e,milyen a tested,hogyan lehet jobb.Egyszerűen csak kívánni fogjátok egymást,érett fejjel,védekeztek is,nem kérdeztek senkit,csak megtörténik,de ehhez még nagyon felkészületlen vagy így a kérdésed,és a kommented alapján.
A másik az hogy előbb ismerkednetek kéne egymás testével,pettinggelni,simogatni egymást(az orális szex nem a petting része).
Csak a te érdekedbe mondom hogy várjál még legalább addig még 1 éve együtt lesztek,nekem nem vagy senkim így végülis mindegy mit csinálsz,de hidd el jobban jársz ha nem sieted el,mit a tinik nagyrésze,4 hónap az nem idő 16 évesen.
Szia, en 15 vagyok, nekem is volt egy komoly kapcsolatom, ami 4 honap utän szep lassan kezdett elmulni, igy a 6. honap elejere elmult :/
Nagyon szerettem, en szakitottam vele, mert välasztanom kellett, es nekem is nagyon fäjt a sziktäs..
Na mind1 ezt itt nem is tudom, es nem is akarom igy kommentbe reszletezni..
Lehet, hogy egy kicsit fura, de szerintem is varjatok.
4 honap neketek soknak tunik, de annyia megsem..
Elöször teszteld le, hogy valoban szeret-e..
Mondd neki, hogy värjatok meg 1 evet vele. Ha nem mondogatja minden nap, mar mikor, mar mikor stb, akkor valoban szeret.
Azert nem azt mondom, hogy 1 evet kellene varni, de azert meg egy par honapot.
Tudod vannak olyanok is akik megjatszak, hogy szeretik, mert csak AZT akarjak.
Es 4 honap alatt azt te se veszed eszre.
Ha ram hallgatsz varsz meg MINIMUM 3 honapot!
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!