Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha egy hosszú csókolózás...

Ha egy hosszú csókolózás során levenném a pólóját, mit gondolna? (részletek vannak) L/16

Figyelt kérdés

Barátommal 10 hónapja járunk. Ő 17 én 16. Nagyon szeretjük egymást.

Csomószor csókolózunk,simogatjuk egymást (egyenlőre ruhástul)... Nagyon rendes,és nem akar lerohanni,vár rám.

Azt gondoltam,hogy lassan kicsit továbbhaladhatnánk. Szerintetek ha pl. a következő csókolózás után levenném a pólóját, akkor rögtön azt gondolná,hogy most szex jön?

Csak mert én még nem szeretnék vele lefeküdni,csak gondoltam,hogy kicsit továbbhaladhatnánk.

Vagy mit gondolna?

Írjatok légyszi! :)

U.I.: Nemrég feltettem egy hasonló kérdést,amiért bocsi,de ez most mégis kicsit más.

Előre is köszönöm a válaszotokat:

2009. jún. 15. 18:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
71%
Elhiszem azt h milyen fasza dolog levenni a polóját, círogatni a hátát, puszilgatni, de az neki nagyon kellemetlen, mert lehet h jobban felizgul és beleéli magát, h szeretkezni fogtok, aztan meg semmi....szerintem egy kis petting a polóveté után nem árthat senkinek, aztan a szeretkezéssel még várjál, ha várni akarsz.
2009. jún. 15. 19:20
 12/18 A kérdező kommentje:
nem úgy képzeltem el,hogy semmi petting a pólólevétel után... :):)
2009. jún. 15. 19:26
 13/18 anonim ***** válasza:
91%

na most te akarsz pettinget a pololevéltel után vagy nem??

amúgymeg sztem tuti aztgondolná, hogy leakarsz vele feküdni..tipikus pasi ösztön : ) de mi lenne hogyha mondjuk csak megmasszíroznád? és ezt előre tudasd is vele.. nehogy félreértse : )

2009. jún. 15. 19:44
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha már a csaj vetkőztett engem akkor az már egyértelmű jel hogy szeretkezni is akar:)
2009. jún. 15. 19:47
 15/18 anonim ***** válasza:
86%

Egy kis petting...az még nem sex de nagyon jó, még mi sem akarunk lefeküdni egymással. És ez jó ismerkedés a másikkal, barátkozás és nem egyből sex van.

28f

2009. jún. 15. 21:28
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
figyi azt kellene vhogy elmodnaod neki h még konkrétan szexet nem akarsz csak pettinget.engedd h simogassa a hasad és te is az övét és kicsit csússzon lejjebb a kezed :P
2009. jún. 15. 21:51
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem akkor nem lehet belőle gond, ha szépen megbeszéled vele, hol vannak a határok. Akkor ő sem éli bele magát abba, amit te nem akarsz, nem lesznek félreértések és csalódások. Mondd el neki, hogy szeretnél közelebb kerülni hozzá, hogy majd idővel meg is történhessen.. de még nem most. Szerintem ha elmondod neki őszintén, még örülni is fog, hogy jó uton haladtok e felé, de ha azt hiszi, akarod és utolag kiderül, hogy te nem erre gondoltál, akkor esetleg feszültség lehet belőle. Egy szó mint száz, szerintem a megoldás az őszinteség lenne! Jó próbálkozást! :)
2009. jún. 16. 13:27
 18/18 anonim ***** válasza:
82%
háth ez nála megyértelmű jel: szex.. !!
2009. jún. 16. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!