Ha egy hosszú csókolózás során levenném a pólóját, mit gondolna? (részletek vannak) L/16
Barátommal 10 hónapja járunk. Ő 17 én 16. Nagyon szeretjük egymást.
Csomószor csókolózunk,simogatjuk egymást (egyenlőre ruhástul)... Nagyon rendes,és nem akar lerohanni,vár rám.
Azt gondoltam,hogy lassan kicsit továbbhaladhatnánk. Szerintetek ha pl. a következő csókolózás után levenném a pólóját, akkor rögtön azt gondolná,hogy most szex jön?
Csak mert én még nem szeretnék vele lefeküdni,csak gondoltam,hogy kicsit továbbhaladhatnánk.
Vagy mit gondolna?
Írjatok légyszi! :)
U.I.: Nemrég feltettem egy hasonló kérdést,amiért bocsi,de ez most mégis kicsit más.
Előre is köszönöm a válaszotokat:
Hát ez atól függ hol csináljátok.
-ha othon, vagy valami kevésbé nyilvános helyen szerintem egyértelműen arra gondol,..... én is ezt tenném.
De szerintem ha elmondod a párodnak előtte hogy mit tervezel, és miért, biztos belemegy.
De nemrég beszéltünk róla. És mondtam hogy a szexel még várni szeretnék. Nagyon megértő volt,és azt mondta,hogy ne érezzem kellemetlenül emiatt magam. És hogy várjunk addig,amíg nekem jó. :)
Nemrég beszéltünk erről. Így is azt gondolná,hogy szex jön? ...:)
2.vállaszoló v.ok.
ha egyszer megbeszéltétek akkor mi a baj??????
........tedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!