Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek elmondjam a...

Kislany3 kérdése:

Szerintetek elmondjam a psimnak h en vele fekudtem le eloszor?

Figyelt kérdés
en ugy gondoltam h eleg nyilvanvalo mert hat nem voltam egy szexistenno elsore :D de neki voltak kesobb olyan elszolasai amibol arra kovetkeztetek h nem tudja...nem vereztem meg ilyesmi,igazabol en szeretnem h tudja de nem tudom h mondjam el.v fiuk nektek mindegy h tudjatok v nem?
2012. márc. 24. 08:50
1 2
 1/11 anonim válasza:
Nem mindegy... Én szeretném tudni... és jobb lett volna ha eleinte is őszinte vagy.. egy alap bizalom.. mitől féltél egy pasi ha tudja a lányról, hogy szűz jobban bánik vele mint egy hímestojással. Felejthetetlen élménytől fosztottad meg magad ezáltal... Mert ha tudta volna hidd el másképp csinálja.. Ha meg úgy volt vele hogy nem tudta vessen magára :D
2012. márc. 24. 08:53
 2/11 anonim válasza:
Az első vagyok. Még annyit, hogy szerintem azért ha megbíztok egymásba és szeretitek egymást akkor nemtudom mire volt ez a bizalmatlanság felé. Egy lány akitől elveszik a szüzességet jobban ragaszkodik az elsőhöz..
2012. márc. 24. 08:54
 3/11 anonim ***** válasza:
nekem alap volt hogy előre megmondtam neki, lássam már, hogy így is kellek e neki. szerintem mondd el, tudja mit tett :) lehet nem fog örülni annyira ha "tanítani" kell, de lehet nagy öröm lesz neki.
2012. márc. 24. 08:57
 4/11 A kérdező kommentje:
nem erzem ugy h akarmitol is megfosztottam magam,igenis vigyazott ram,odafigelt ram,es ovatos volt.
2012. márc. 24. 09:03
 5/11 anonim ***** válasza:
75%
ha nem vette észre akkor,elég figyelmetlen lehetett
2012. márc. 24. 09:56
 6/11 anonim ***** válasza:

Én szeretném tudni ha van barátnőm szűz-e vagy sem.

Nem tudom miért, elég furcsa, de én szeretném tanítani a barátnőm szex terén... (ha még szűz és ha én voltam neki az első.)

2012. márc. 24. 14:39
 7/11 A kérdező kommentje:
utolso sztem nem furcsa :D
2012. márc. 24. 15:14
 8/11 anonim ***** válasza:
76%

Hiro Nakamura Te Japán vagy, vagy csak a neved ázsiai beütésű? :) Csak mert fordítógépes hatást kelt az írásod :)

Egyébkét én mindenképpen szeretném tudni, hogy a barátnőmnek én voltam az első, ugyanis Hiro-hoz hasonlóan a kezdőknek jár az oktatás, és azért jobb érzés vele úgy együtt lenni, hogy tudom nem a 16. vagyok a sorban. Persze ha szeretem, akkor mind1 hanyadik, attól nem fogom kevésbé szeretni, csak jobb érzés. :)

2012. márc. 25. 14:46
 9/11 A kérdező kommentje:
elmondtam :)
2012. márc. 27. 21:58
 10/11 anonim ***** válasza:
(taps)
2012. márc. 27. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!