Mit gondolnak a fiúk azokról a lányokról akiknek szőrös?
Figyelt kérdés
2012. márc. 23. 09:02
11/24 anonim válasza:
Amíg hónaljmókus nem integet addig nincs gond.
12/24 anonim válasza:
Nem kedves előző, az ilyen válaszolók a FÉRFIAK. A gyerekek szeretik a csupaszt. Nekem van egy csupasz puncijú is,de őt oviba kell vinnem minden reggel.
13/24 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy úgy általában a fiúk mit gondolnak, hanem hogy az mit gondol, aki látja!!! Úgyhogy teljesen felesleges közvélemény kutatást csinálni erről!
14/24 anonim válasza:
13-as válaszoló, pontosan így van!!
Szívemből szóltál!
16/24 anonim válasza:
A teljes szőrzet meghagyása gusztustalan.Nem az őskorban élünk.Én nőt akarok és nem egy majmot.Vagy szedje le teljesen csupaszra vagy fazonírozza.De a "természetes" intim régiós nők kíméljenek.Nagyon gáz teljesen meghagyni.Elmenne a kedvem az egésztől ha bozontos lenne 1 nőnek.....
17/24 DannyZuko válasza:
személy szerint borotvált párti vagyok. max egy ksi csík, de az is nyírva. nekeme ez fexik és a "fiatalabb" férfiak nagy része ezt támogatja szerintem... privát vélemény ugyan, de az tuti, hogy igaz...
18/24 anonim válasza:
Attól függ, mijük szőrös. :)
Mert ha mondjuk a mellük, azért az kissé zavaró.
A szőrös punci ellen nincs kifogásom. A borotválás mánia szezonális jelenség. Divat. Majd elmúlik. Nem ez a lényeg.
19/24 anonim válasza:
Semmi gond a kis szőrössel! Nem mindenkinek jön be a borotvált!
32/f
20/24 anonim válasza:
Én szeretem a szőrtelen pu ncit, jó oda lenyúlni hogy érzed szép sima minden, és nem eddig egy egész Amazonast érezni ott.
Legalább is én ezen a véleményen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!