Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15 évesen már nem akarok...

15 évesen már nem akarok szűz lenni, normális ez?

Figyelt kérdés

még nem is mondható hogy volt tartós kapcsolatom. és csak háromszor csókolóztam..

15L

2012. márc. 20. 05:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A mai "trend" alapján abszolút normális, de ha azt a trendet nem vesszük számításba, akkor várj még egy pár évet vele, meg legyen párod is.
2012. márc. 20. 13:45
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ebből látszik mennyire éretlen gyerek vagy.Azt mondod nem akarsz szűz lenni.Miért is? Mi hátrányod van??

nem a szüzességet kell akarni elveszíteni,bár a mai tinik 99%ának amúgy fogalma sincs a szeretkezésről,ők csak dugnak,meg szüzességet veszítenek el,meg jönnek ide a kérdésekkel fáj-e?,vérzik-e? lehetek-e terhes?

Pontosan azért,mert éretlenek,mint egy zöld paradicsom,biológiáról fogalmuk sincs,és lelkileg,érzelmileg egyátalán nincsenek még felkészülve,de azért dugnak,mert menő,meg ciki,hogy a többi lány elvileg már nem szűz,meg egyéb ostobaságok miatt.

Majd később,ha találsz egy rendes srácot olyan 17-21 éves korod körül esetleg utána,egymásba szerettek,megismeritek egymást,kialakul a bizalom,és kívánni fogjátok egymást,akkor lefeküdtök egymással,kérdések,félelem nélkül,ez fogja azt jelenteni hogy érettek vagytok a szexuális élethez.

addig meg felesleges ezzel foglalkozni,fiatal vagy még,éld meg a gyerekszerelmet,hogy majd ha tényleg szerelmes leszel igazi mély érzelmekkel amik most még nincsenek,akkor kerüljön sor az első szeretkezésre.

2012. márc. 20. 16:34
 13/16 anonim ***** válasza:
utolsó: respect. és kérdező igaza van uccsónak, gyerek vagy még.
2012. márc. 20. 16:40
 14/16 anonim ***** válasza:

Én se voltam az.

De ne azért veszítsd el, mert eldöntötted, hanem mert megtaláltad hozzá a megfelelő partnert...

2012. márc. 20. 21:29
 15/16 anonim ***** válasza:
65%
Zsófi!Te vagy az?
2012. márc. 21. 19:54
 16/16 bebibogyo2012 válasza:
tessék Zsófi, mondtam hogy hülyeség ide kiírnod" xd
2012. márc. 21. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!