15 évesen már nem akarok szűz lenni, normális ez?
még nem is mondható hogy volt tartós kapcsolatom. és csak háromszor csókolóztam..
15L
Ebből látszik mennyire éretlen gyerek vagy.Azt mondod nem akarsz szűz lenni.Miért is? Mi hátrányod van??
nem a szüzességet kell akarni elveszíteni,bár a mai tinik 99%ának amúgy fogalma sincs a szeretkezésről,ők csak dugnak,meg szüzességet veszítenek el,meg jönnek ide a kérdésekkel fáj-e?,vérzik-e? lehetek-e terhes?
Pontosan azért,mert éretlenek,mint egy zöld paradicsom,biológiáról fogalmuk sincs,és lelkileg,érzelmileg egyátalán nincsenek még felkészülve,de azért dugnak,mert menő,meg ciki,hogy a többi lány elvileg már nem szűz,meg egyéb ostobaságok miatt.
Majd később,ha találsz egy rendes srácot olyan 17-21 éves korod körül esetleg utána,egymásba szerettek,megismeritek egymást,kialakul a bizalom,és kívánni fogjátok egymást,akkor lefeküdtök egymással,kérdések,félelem nélkül,ez fogja azt jelenteni hogy érettek vagytok a szexuális élethez.
addig meg felesleges ezzel foglalkozni,fiatal vagy még,éld meg a gyerekszerelmet,hogy majd ha tényleg szerelmes leszel igazi mély érzelmekkel amik most még nincsenek,akkor kerüljön sor az első szeretkezésre.
Én se voltam az.
De ne azért veszítsd el, mert eldöntötted, hanem mert megtaláltad hozzá a megfelelő partnert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!