14 eves vagyok, miert baj az, hogy erettnek tartom magam a szexhez, es ha adodna alkalom, akkor meg is tennem?
Érettnek érzed? Miből? HOnnan?
Én pl. 16 éves koromig hiába vágytam rá, éreztem hogy azért nem tenne jót a lelkemnek, ha megtenném.
Adódna alkalom? Ezt hogy kell érteni? Remélem úgy, hogy találsz egy szerető barátot, akivel egy bizonyos idő után szerelemben megtörténik. ÉS nem azt, hogy egy buliban..4 sráccal :D (bocs, de ezen még mindig kiakadok)
Már bocs, de szerintem egy 14 éves gyerek még ne foglalkozzon a szexel! Érett sem vagy még rá sem testileg, sem lelkileg! Csak a mai hülye "trendnek" akarsz szerintem megfelelni!
18 évesen meg majd azt kérdezed, hogy hogy dobd fel az ellaposodott szexuális életedet! Ne kezd hamar, mert 20 éves korodra kiégsz!
Szerintem sem vagy még érett rá. Lehet, hogy utólag jönnél rá, hogy nem kellett volna.
Addig is, amíg érettebb leszel, megpróbálhatsz társat keresni. Lehetőleg kicsit idősebbet. Óvatosan, lassan haladj vele előre... tanulj meg jól csókolózni, majd később simogatni. Simogatástól is "el lehet menni".
A többivel még várj egy kicsit... és mondom: ne siess - szépen fokozatosan mindent. Most elhiszem, hogy hajtanak a vágyak - de kiéghetsz, egy életre. Vagy kaphatsz betegséget, esetleg egy beteg embert... egyik sem hiányzik neked.
ezt úgy szeretem mikor leszólnak embereket mert 14 évesen éretnnek tartják rá magukat..én is 14 vagyok
de nem tudom meg érteni azokat akik lecsitrizik meg ilyesmik azokat akik érettnek érzik rá magukat...mért jó ez nekik?
sztem meg ha érettnek érzed magad rá tedd meg... ennyi;)
11. évesen volt az csókom szerelemből 16 leszek és még mindig azzal a sráccal járom...a 14.szülinapi bulimon csókból szex lett de nem volt betervezve és nem bánom h megtörtén...azóta sem agyba főve szexelünk anyumnak sem volt és most sincs ellenére mert tudja hogy Gabi gondoskodó és odafigyel rám(most 19 éves)
....együtt szeretnénk leélni az életünket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!