Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem tudom hogy elég érett...

Nem tudom hogy elég érett vagyok -e a szexhez!?

Figyelt kérdés
15és fél éves vagyok és már nagyon vágyok a szexre csak nemtudok megbízni a pasikba most van egy barátom még nemrég jöttünk össze még nem szeretnék vele lefeküdni mert még korai lenne stb meg még szerintem nem szeretem annyira .. ja és egy másik kérdés is. Igaz az hogy az a szerelem mikor meglátod remegni kezd a lábad felfordul a gyomrod stb de én még sose éreztem ezt pedig már volt pár barátom.
2010. dec. 16. 20:24
 1/8 anonim ***** válasza:
15%
Ilyenekből lesznek a kur*ák,ri*ancok.
2010. dec. 16. 20:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem akkor szokott felfordulni a gyomrom, ha valami nagyon undorítót látok.
2010. dec. 16. 20:26
 3/8 Moszuke ***** válasza:

nem lehet szavakban leírni mi a szerelem.. majd ha megérzed, tudni fogod hogy az, az.

de valami olyasmi amit írsz, csőlátás, szívinfarktus, beszédképtelenség, vadalma mosoly, görcsös akarás.

2010. dec. 16. 20:27
 4/8 anonim ***** válasza:
56%
ha ilyet kérdezel nem vagy rá érett...
2010. dec. 16. 20:29
 5/8 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem még várj. Életkorod határeset, de mivel nem vagy se tartós kapcsolatban, és még csak szerelmes sem vagy, nem javaslom most a szexet. Ilyen körülmények között nem valószínű, hogy különösebben élveznéd.

A szerelemnek nem a lábremegés-gyomorbizsergés a lényege, ezek inkább az izgatottság, idegesség jelei, amit érezhetsz a szerelmed közelségében, főleg,ha még nem jöttetek össze. A szerelmet inkább úgy tudnám leírni, hogy vele akarsz lenni akkor is, ha bedobnak mondjuk egy több ezer fős fesztiválra tele jó pasival, és ekkor is gondolkodás nélkül őt választanád. :) Meg a másik, hogy aki szerelmes,az nem gondolkodik azon, hogy szerelmes-e, pláne nem a kapcsolat elején (későbbi konfliktusok okozhatnak bizonytalanságot, de rövid időn belül akkor is kiderül, szerelemről van-e szó)

Olyannal vállald be az első szexet, akivel minimum a közeljövőt együtt tervezitek, és akivel el mered engedni magad, akivel szemben nem szorongsz.Akin látszik, hogy szeret Téged, és odafigyel Rád, ki is akar elégíteni, nem mindenáron és minél gyorsabban megdugni akar.

2010. dec. 16. 20:52
 6/8 anonim válasza:
100%
Majd érzed hogy mikor vagy rá érett. De fontos hogy ne azért csináld meg a többi is. Egyébként a második kérdésedre a válasz. A szerelem az egy olyan dolog amit nem lehet szavakba kifejezni. Ezt csakis érezni lehet. De amivel ugy igazán kilehetne fejezni az olyan érzés amikor ha szerelmes vagy valakibe akkor úgy érzed hogy csak ti ketten léteztek a világon egymásnak. És képes lennél érte bármire. És egy perc nélküle már a pokol. *-* De ugyis tudni fogod ha az vagy;)
2010. dec. 16. 21:00
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :D
2010. dec. 16. 21:07
 8/8 Sleepmonster válasza:
A szerelem az az érzés, ami több és másabb annál, amit egy barátod iránt érzel.Az, hogy ez hogyan teljesedik ki rajtad fizikálisan... az változó. Azt meg, hogy nem bízol a pasikban úgy lehet kiküszöbölni, hogy egy pasiban kell megbízni. Konkrétan abban akivel leakarsz feküdni. Azt pedig, hogy mikor fekszel le valakivel a te józan eszedre van bízva. Nem véletlenül nem az érzelmeidre szót használtam. :)
2010. dec. 18. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!