Nem tudom hogy elég érett vagyok -e a szexhez!?
nem lehet szavakban leírni mi a szerelem.. majd ha megérzed, tudni fogod hogy az, az.
de valami olyasmi amit írsz, csőlátás, szívinfarktus, beszédképtelenség, vadalma mosoly, görcsös akarás.
Szerintem még várj. Életkorod határeset, de mivel nem vagy se tartós kapcsolatban, és még csak szerelmes sem vagy, nem javaslom most a szexet. Ilyen körülmények között nem valószínű, hogy különösebben élveznéd.
A szerelemnek nem a lábremegés-gyomorbizsergés a lényege, ezek inkább az izgatottság, idegesség jelei, amit érezhetsz a szerelmed közelségében, főleg,ha még nem jöttetek össze. A szerelmet inkább úgy tudnám leírni, hogy vele akarsz lenni akkor is, ha bedobnak mondjuk egy több ezer fős fesztiválra tele jó pasival, és ekkor is gondolkodás nélkül őt választanád. :) Meg a másik, hogy aki szerelmes,az nem gondolkodik azon, hogy szerelmes-e, pláne nem a kapcsolat elején (későbbi konfliktusok okozhatnak bizonytalanságot, de rövid időn belül akkor is kiderül, szerelemről van-e szó)
Olyannal vállald be az első szexet, akivel minimum a közeljövőt együtt tervezitek, és akivel el mered engedni magad, akivel szemben nem szorongsz.Akin látszik, hogy szeret Téged, és odafigyel Rád, ki is akar elégíteni, nem mindenáron és minél gyorsabban megdugni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!