Elveszíthetem a szüzességemet úgy ha feldugok magamnak valamit?
Figyelt kérdés
2012. márc. 19. 16:55
12/19 anonim válasza:
10.: OK, bocs én is. :)
Hát majd válaszolunk azokra a kérdésekre is. :D
13/19 anonim válasza:
nem, csak ha férfiasság jár a puncidban, akkor veszíted el !
Attól, hogy a szűzhártyád átszakad még szűz maradsz, ha nem járt benned férfiasság :)
14/19 anonim válasza:
Jaj én régen olvastam egy olyat h egy csaj a barátjával volt és a fiu felnyomott neki egy uborkát és azt kérdezte a csaj h ugye szüz még. Ha megtalálom akk becsatolom
15/19 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__21..
nem biztos h megtudjátok nyitni na mind 1.
16/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkitől. Nem akarom csak kívánvsi voltam rá és el felejtettem oda írni. Bocs mindenkitől!!!
2012. márc. 19. 20:03
17/19 anonim válasza:
Nem, akkor csak a szűzhártyádat lyukasztgatod ki, elméletileg akkor nem vagy már szűz ha egy ellentétes nemű emberrel csinálod.
18/19 anonim válasza:
azóta már megszületett A SzőkeFlakonSodrófa Bertalan.
19/19 anonim válasza:
Természetesen a szűzhártyád átszakadhat, ha valamit felhelyezel a hüvelyedbe, de ettől még szűz maradsz, mert a szüzesség elvesztése nem a különböző tárgyak által okozott szűzhártya-sérüléssel, hanem az első szeretkezéssel köthető össze. :) Vagyis: amíg nem fekszel le valakivel, addig szűz vagy.
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!