Elveszíthetem a szüzességemet úgy ha feldugok magamnak valamit?
Igen, de ha a nevedben a 13 a korodat jelöli, akkor könyörgök, várj még vele minimum 2-3 évet!!!!
És ha mindenképp ilyesmire adod a fejed, akkor jól nézd meg, mit használsz.
A zöldségek-gyümölcsök formája alkalmasnak tűnhet, de a héjukat nagyon sok vegyszerrel kezelik, aztán mindenki összetaperolja, szóval én még mosás után sem kísérleteznék velük.
A háztartásban előforduló egyéb dolgokkal meg a sérülés miatt érdemes vigyázni,vagy pl. előfordult már állítólag, hogy a dezodoros flakon kupakja fent maradt, na azt elég kínos kiszedetni, főleg 13 évesen.
Akkor nem szűz egy lány, ha már pénisz járt benne... Természetesen nem szájra kell gondolni, gyengébbek kedvéért.
OFF: rengeteg ilyen kérdés van csak rá kéne keresni!
Drága 5.
már megint elfelejtettem a kedvedért nagybetűkkel kiírni előre, hogy "IRÓNIA következik".
"Igen, de csak ha egy jó hosszú sodrófát..-.-"
na hát ez hozzáértö válasz volt XDD
kedves sordófás(gondolom uraság) a szüzhártya nem a hossztól szakad el hanem a vastagságtol...
kedves kérdezö, ha egy ceruzát dugsz fel akkor nem de ha egy banánt, már elöfordulhat XDD
Kedves Palm! Bocsánat, nem gondoltam, hogy ironikusan írtad.
Viszont az a baj, hogy el is hiszik, akik nincsenek tisztában ezzel a dologgal, és jönnek majd a durva lehetek-e terhes az általad említett ásványvizes flakonból. Nem hiába vannak hülye tinik, ha ilyeneket válaszolnak nekik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!