Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Érdemes 15 évesen elveszteni...

Érdemes 15 évesen elveszteni a szüzességet?

Figyelt kérdés
Még akkor is ha szerelmes vagy.....15/L
2012. márc. 14. 11:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mi az hogy! Nagyon is!
2012. márc. 14. 14:10
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát őszintén megmondva, te érzed. Én 18 voltam mikor lefeküdtem a volt barátommal, de meg is bántam mivel egy ocsmány féreg volt. De hát ilyen az élet . Most 22 vagyok és őszintén megmondva nagyon szerelmes és sokkal jobban örültem volna, ha vele vesztettem volna el, de végül is a tapasztalat teszi az embert :) És saját bőrünkön tapasztalunk meg jó és rossz dolgokat. Ha e ugy gondolod, hogy készen állsz akkor csináld, de azért várhatnál még legalább 1-2 évet, hidd el nem vagy lekésve semmiről. De Igaza van az egyik hozzá szólónak is aki itt írta, hogy aki később vesztette el az ugy is azt mondja, hogy korai, aki meg korán az meg azt hogy nem kora számodra. De ha elég jó barátságban vagy az anyukáddal, és eltudsz neki mondani mindent, akkor vele is beszélhetnél erről. Még is nehogy az elsőből egy baba is legyen.
2012. márc. 14. 14:42
 13/17 anonim ***** válasza:
72%

nem, de ha követni akarod a jónépet tedd.

DE majd jönnek a nagyokon tíínédzserek és majd mondják, igen érett vagy rá, mintha ők nagyon is azok lennének testileg és szellemileg...

Ha normális embernek tekinted magad várj, még fiatal vagy és az életben annyi lehetőség lesz még rá, de légy türelemmel. ÉS vésd a fejedbe: felelősség az ilyen.. Jah persze a sok lány bevette a fejébe, hogy előbb érnek, de keverik a biológiai érettségel, viszont a te korodban még csak most vagy a közepén..

Nem attól leszel nagylány, vagy érett hogy ilyen dolgot teszel, az érettséget és a felkészűltséget nem ez adja..

2012. márc. 14. 14:44
 14/17 anonim válasza:
39%

Ez nem szerelem kérdése...

15 évesen korai. A mai lányok éretten néznek ki, de ez csak külsőség, a test nincs erre felkészülve. Persze jöhet egy helyes, kedves "tizensok", vagy huszonéves fiú aki majd ha megkapta ki tudja mit kezd vele? Javaslom várj még 2-3 évet. Tudom most ez nem "divat" de légy értékesebb a többinél.. :)

2012. márc. 15. 12:52
 15/17 anonim ***** válasza:
69%
Ez nem korfüggő.. Ez attól függ hogy mit éreztek egymás iránt, és hogy megvan-e az a megfelelő pillanat, amikor mindketten úgy érzitek hogy igen itt az ideje! Én is 15 évesen veszítettem el a szüzességemet, úgy hogy az egész egy pettingnek indult.. de egymásra hangolódtunk és lefeküdtünk.. Már 17 éves vagyok majd 3 hét múlva töltöm be a 18at és azóta sem bántam meg..
2012. márc. 16. 01:39
 16/17 anonim ***** válasza:
63%

Nem korfüggő?

ÉS ha 12 évesen szerelmesek egymásba? Már akkor is el kell veszíteni? Vicc...

Szégyen és gyalázat, hogy sokaknak nincs türelmük..

2012. márc. 16. 10:21
 17/17 anonim válasza:
Többnyire azok írják , hogy nem korai akik örülnének ha nekik lenne egy 15 éves szűz akivel lehetne, vagy olyanok akiknek már mindegy, de azért neked ne legyen mindegy. pár éved még van, és több fiút is meg fogsz ismerni, nagyon durván meg fogod bánni ha kiderül, hogy nem az igazival voltál először, és ez akkor döntő is lehet. Mérlegelj. Megéri? Szerintem nem... várj!
2012. márc. 28. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!