Egy fiúnál hány éves koráig tekinthető "normálisnak" ha szűz?
Szerintem nincs ezzel semmi gond! A legtöbb fiatal tinédzser állandóan azzal henceg, ami még meg sem történt! Olyan storykat mesélnek "magukról", ami soha nem volt!
Kevés az olyan rendes srác, aki előbb érik meg agyilag, mint testileg! A te pasid valószínűleg ezek közé tartozik!
Srácoknál 18!!!!!!!!!!!!
Ha valaki e felett még szűz, az csak egy esetben normális, ha vár a csajra. Tehát ha 19 éves és szűz, de már 1-1,5 éve jár a bnőjével, és még arra vár, hogy a csaj is akarja a dolgot, az teljesen normális!
értemén miért dögölnek meg elöbb a hapsik ,ez a teljesítmény orientáltság..
Méghogy normális...??
ÉS ezért oly frusztráltak a srácok, sietniük kell.. a lányok meg beveszik ezt a hülyeséget, sok szerencsétlen azt se tudja mit csináljon, mert az idióta társadalom kifordúlt magából, rohanás az élet és nem hinném, hogy addigra el kell veszíteni, mikor a többség mondja, ez baromság.
ennyi fruszrtált emberrel életemben nem találkoztam még, és ennyi magányossal.. Olyan elvárásokat hárítunk a másikra, hogy az nem igaz már..
ÉS ez elsősorban a lányoknál igaz, mert ha vki 18 felett szűz az már lúzer, szerencsétlen pedig nem az, de most ár az lesz mert a kapitalista gondolkodásotokká azá teszitek, mert ő nem felel meg a hülye embertelen elvárásoknak.
En 26 evesen meg szuz vagyok. Nalam a jo oreg peniszmeret tema zavart be: bebeszeltem magamnak, hogy tulsagosan kicsi es ezert nekem nem lehet baratnom.
Aztan szepen elmelyultek a gatlasaim es igy barmikor lett volna eselyem kapcsolatra, eddig meg mindig meghatraltam.
Engem szemely szerint nem az zavar, hogy nincs baratnom, vagy maganyosnak ereznem magam, vagy hogy szuz vagyok, hanem hogy a gatlasaim miatt sajnos nem tudok magabiztosan es hatarozottan viselkedni az eletben es elegge elzarkozom az emberek elol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!