Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon félek lehet hogy azért...

Nagyon félek lehet hogy azért van mert rágörcsölök, de mi van ha mégis?

Figyelt kérdés

Vasárnap lesz két hete hogy elvesztettem a szüzességem de a lényeg hogy csak annyira volt bennem a barátom hogy benyomta és ki is vette mert fájt nem védekeztünk.

kedden kellett volna megjönnie de azóta semmi igaz az előjelei meg vannak hogy fáj a hátam és a mellem fáj, de ettől függetlenül félek. Nővérem azt mondta hogy vegyek egy tesztet és mindenképp menjek el orvoshoz.

A barátom meg azt mondta hogy csak épp hogy benn volt és hogy ennyitől reméli hogy tényleg nem vagyok az. Szerintetek mennyi az esélye.

17/L

2012. márc. 9. 16:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hallgass a nővéredre és legközelebb használjatok óvszert!
2012. márc. 9. 16:28
 2/4 anonim válasza:

Lehet, hogy csak bemeséled magadnak ilyen pszihés dolog.

De minden esetre minnél elöbb keress fel egy orvost.

A tesztek nem megbízhatóak.

2012. márc. 9. 17:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha csak szimplán benned volt pár másodpercig, és ki is húzta, annak elég csekély az esély hogy terhes lettél, de kissé elhamarkodott döntés volt óvszer nélkül csinálni, de persze mindenképp menj el orvoshoz, majd ő felállítja a pontos diagnózist.
2012. márc. 10. 18:06
 4/4 anonim válasza:
Hát ha csak éphogy belédtette(2-6cm)ak naon kevés az esélye de ha rádvol izgulva nagyon lehet hogy megtörtént nézesd meg egy orvossal.
2012. márc. 10. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!