A barátom szeretné, ha elkezdenénk pettingelni, de én félek, hogy elrontok valamit. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Talán az zavar,hogy ő már lefeküdt pár lánnyal,nekem pedig ő az első barátom és attól is félek,hogy elrontok majd valamit vagy hogy nem tetszem neki...
14L
2012. márc. 8. 21:20
11/18 anonim válasza:
Cicuka. Attól h kitörlteted, még minden hozzászúlás igaz. De tudod mit:
Megfogod a f@szt és húzogatod föl le. Mehetsz.
De vissza ne gyere egy-két hónap mulva h jaj nem feküdtem le a pasival és elhagyott, v megszakítással védekeztünk terhes vagyok-e..... stb
Most meg menj aludni. Holnap suli
12/18 anonim válasza:
Várj.
Még legalább 1 évet. Ha értelmes vagy.
13/18 anonim válasza:
A kérdésedből látszik hogy nem vagy még érett az ilyen dolgokra.Amíg félsz meg hogy nem tetszel neki...Egyébként amit az ilyen korú fiúk mondanak a lányok számáról azt oszd el kettővel,mert fele sem igaz.Ez a dolog is bizalomból kellene induljon és te nem bízol benne(nem tetszem stb)Pont hogy bíznod kellene a tapasztalatában amit mondjuk kétlek...Úgyhogy ne félj ha el akarod kezdeni úgyis elfogod,hát nagy tapasztalattal nem állsz szembe,majd bénáztok kicsit és kész.De én azt mondom nagyon ráérsz még ilyenre,és a barátod ha szeret akkor akarja elkezdeni ha te is szeretnéd,és tud várni.
14/18 anonym0117 válasza:
Ne tedd, én is megbántam.. :(( De neked kell eldönteni, hogy valóban akarod-e, vagy csak azért, hogy neki jó legyen! Okos légy!
15/18 anonim válasza:
figyelj 14 éves kislány vagy ,akinek hiába nő a melle és vérzik havonta agyilag,lelkileg érzelmileg,sőt még testileg is éretlen gyerek,már a pasizás ilyen komolyan is korai,maradjatok meg úgy 2 évig még a csóknál,aztán mehet a petting,ne csináld már,a paradicsomot sem szakítod le amíg zöld nem?? félsz is tőle,5 hónap ennyi idősen nem idő,gyerek is vagy,korai nagyon
16/18 anonim válasza:
Úgy sem fogja fel mert ő a húúú de nagylány akit a pasija annyira szeret és vele fogja leélni az életét.
17/18 anonim válasza:
Úgy fennakadtatok ezen! ha pettingelni akarnak, úgyis fognak, ha szexelni, akkor azt is fognak! a válaszom az, hogy sztem a barátod is tudja, hogy neked ő az első, igy sztem megértő és türelmes lesz, igy " elbénázni " ezt nem lehet, ahogy sztem alapból a pettingt se... Én 26 éves vok, de néha nekem se megy minden flottul :) nyugi, nem lesz baj, csak figyeljetek egymásra!
18/18 anonim válasza:
Nemértem miért szóljátok le szegénylányt.ugy csinaltok mintha ti masok lennetek.sztem a valaszirok fele ennyi idősen már nem petingelt hanem már nagyba ba****szott a 2 hetes pasijával\csajával!!szoval tedd azt ami jolesik.de neadd oda magad tul konyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!