Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen érzés amikor átszakítjá...

Milyen érzés amikor átszakítják a szűzhártyát? Tényleg vérzik? És tényleg van olyan, aki egyáltalán nem érzi, mertfélhold alakú van neki?

Figyelt kérdés
2009. jún. 9. 21:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem elég kicsi fájdalommal járt, és egyáltalán nem véreztem (nem tudom mi ez a félhold alakkal, szerintem hülyeség). De ez egyénenkét változik. És ha fáj is, akkor sem kell eget rengető fájdalmakra számítani. Csak kellemetlen.
2009. jún. 9. 21:10
 2/7 anonim ***** válasza:
nekem nahyon picit szúrt, de ne vézrztem:)
2009. jún. 9. 21:13
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát nekem elég nehezen ment annak idején, pedig iszonyú nedves voltam, csak nagyon szűk... Nehezen ment be, aztán meg marhára vérzett. De szerencsére nem sokáig, és azt nem is éreztem, ahogy "átszakadt", inkább az volt egy kicsit kellemetlen, amíg nem csusszant be, mert a pénisz nehezen talált utat a hüvelyembe, kicsit fájt, ahogy feszítette szét(mert ugye szűk volt). De csak először volt ez, és ki lehetett bírni, szóval nem kell óriási fájdalomra gondolni.

Amúgy az ismerőseim között nincs olyan, akinek vérzett volna, szóval ez nem gyakori eset, megijedni semmiképp se kell, ha mégis vérezne, akkor sincs semmi, hamar elmúlik.

2009. jún. 9. 21:44
 4/7 anonim ***** válasza:
a szűzhártya átszakítást én nem éreztem. vérezni elsőre nem véreztem, a másodikra meg igen, hogy ez hogy lehet fogalmam sincs. de fájni nekem sem fájt. a félholdról semmit nem tudok, mert nem sokat foglalkoztam ezzel a kérdéssel.
2009. jún. 9. 23:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Mivel nem a szűzhártya átszakítása fáj, hanem a hüvely tágítása.
2009. jún. 10. 12:48
 6/7 anonim ***** válasza:

nekem nemfájt, nem éreztem a szűzhártya átszakadását sem.. vérezni se véreztem : ) könnyen ment

szerencsés lennék? :D

2009. jún. 10. 18:31
 7/7 anonim válasza:
Nekem picit fájdalmas volt amiatt, mert szük volt a hüvely. Vérzés nem volt. És ha egy talpig úriember a kedvesed, akkor úgy oldja meg h "kellemes" emlékként éljen benned, ne fájdalomként...
2009. jún. 11. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!